Hvor lang tid har Zumba været omkring?

Hvor lang tid har Zumba været omkring?

Zumba Fitness har udviklet sig til et vildt succesfuldt program over hele verden. Zumba er udstyret med aerob træning og dansbevægelser udført til høj energi international musik som cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco og hip hop. Gør Zumba regelmæssigt en effektiv kalorieforbrænder og hjælper med at løfte dine ånder. Zumba er velegnet til forskellige fitnessniveauer; kontakt din læge, hvis du har nogen bekymringer, før du tager en klasse.

Historie

Zumba Fitness blev grundlagt i 2001 af Alberto Perlman, Alberto Perez og Alberto Aghion. Konceptet Zumba kommer fra Colombia, men Zumba Fitness har hovedkontor i Florida. Zumba udføres på over 70.000 steder alene i USA og ca. 95 procent af de store gymkæder tilbyder Zumba-klasser. Zumba Fitness blev udnævnt til "Company of the Year" i 2012 af "Inc." magazine.

typer

Zumba er tilgængelig i forskellige formater for at rumme en række alder og fitness niveauer. For at hjælpe børnene med motion, mens de har det sjovt, er der tre forskellige klasser: Zumbini for børn op til 3 år, Zumba Kids Jr. i alderen 4 til 6 og Zumba Kids i alderen 7 til 11. Zumba Fitness er den oprindelige klasse, der passer til teenagere og voksne. Hvis du søger en muskel toning boost, Zumba Toning inkorporerer Toning Sticks for at hjælpe sculpt dine arme, abs og lår. Hvis du foretrækker mindre træning, der udføres i vandet, er Aqua Zumba klassen for dig. Seniorer kan nyde en mid-tempo træning med Zumba Gold.

Fordele

Zumba tilbyder en intens hjerte-træning, samtidig med at muskel toning muligheder. En 150 pund person kan forbrænde over 500 kalorier i løbet af en 1-timers Zumba session. Zumba hjælper med at lindre stress og løfte dine ånder på grund af dets smitsomme positive stemning og energisk musik. Zumba Fitness tilbyder dvd'er, så du kan udføre Zumba hjemme eller når du rejser. Fordi Zumba er sjovt at udføre og egnet til alle fitnessniveauer, er det den ideelle øvelsesklasse at deltage med venner. At arbejde sammen med venner hjælper dig med at være ansvarlig og fokuseret på dine fitnessmål.

Forsigtig

Det er nemt at overexere dig selv, mens du forsøger at holde trit med Zumba-rutinen med høj energi, især når du først prøver fitnessprogrammet. Brug åndbar og behagelig fitness slid og cross-træner eller dansesko. For at mindske skaderisikoen skal man undgå løbesko med tykke slidbaner, der forhindrer hurtig lateral fodbevægelse. Vær forberedt på at svede - forblive hydreret for at undgå dehydrering og muskelkramper. Kun deltage i klasser undervist af autoriserede Zumba instruktører.

Del:
Kommentarer