Hvor lang tid er et barn smittet med Scarlett Feber?

Hvor lang tid er et barn smittet med Scarlett Feber?

Scarlet Feber, En Variant af Strep

Scarlet feber, også kendt som scarlatina, er en særlig stamme af de bakterier, der forårsager strep hals. Kombinationen af ​​strepinfektionen og de toksiner, der produceres af den pågældende stamme, forårsager alvorlige hududslæt, ondt i halsen, et rødt ansigt, en rød tunge og i nogle tilfælde en hals med betændelse og gul og hvid patching. Ubehandlet, infektionen kan være dødelig. Det primære værktøj til forebyggelse af sygdommens spredning er antibiotikabehandling.

Hvorfor antibiotika i stedet for naturlig genopretning?

Mennesker kan naturligvis genoprette sig fra skarlagensfeber. Men sammen med de meget høje risici ved at lade sygdommen gå ubehandlet, kan den smitsomme periode vare længe efter symptomerne på sygdommen er bestået. Mens kroppen har bragt infektionen under kontrol, forbliver bakterierne spredt. Den primære overførsel af bakterierne er gennem luft ved hoster og nyser. Men spor af spyt tilbage på retter og briller, eller hænder, der er dårligt vasket, eller lignende metoder til at passere bakterier kan også tjene til at sprede sygdommen. Antibiotikabehandling, snarere end blot at få kontrol over infektionen, dræber kolonierne langt hurtigere og slutter den smitsomme periode før.

Hvor lang tid med antibiotisk behandling?

Normens tommelfingerregel er 24 timer efter, at antibiotikabehandling er påbegyndt. Selv da kan der være overlevende bakterier i rummet og på patientens ejendele. Dette placerer ikke kun resten af ​​familien i fare, men også patienten, da der ikke er nogen varig immunitet mod staph-infektioner. Under sygdommen skal enhver kontakt med patienten følges med håndvask med sæbe eller alkohol desinfektionsmiddel. Overflader skal tørres med en mild opløsning af blegemiddel og vand. Sengetøj og tøj skal vaskes i varmt vand og sæbe og tørres i tørretumblerne i en varm indstilling. Når sygdommen er gået, skal legetøj vaskes eller kasseres, og rummet skal rengøres godt med desinfektionsmiddel. Strep infektioner, herunder skarlagensfeber, er vedholdende og farlige. Tag forholdsregler og stol ikke på antibiotikumet til at dække alle baser.

Del:
Kommentarer