Hvor lang tid er en smitteinfektion smittende?

Hvor lang tid er en smitteinfektion smittende?

"Staph" er kort for "Staphylococcus" i forbindelse med staph infektioner. Staphylococcus er en type bakterier, der forårsager infektioner, der er stærkt smitsomme hudforhold. Hvor lang tid en infektionsinfektion er smitsom afhænger af mange faktorer, der hovedsageligt er baseret på tid, f.eks. Hvor hurtigt betingelsen er korrekt identificeret og diagnosticeret, og hvor hurtigt den behandles. Ophævelse af smitsomme infektioner af staph-infektioner kræver følgende strenge ordrer fra en læge, der kan sikre, at de smitsomme bakterier er væk.

Staphylococci Bakterier

Ifølge Dr. Melissa Conrad Stöppler, medicinsk forfatter til MedicineNet, lever stafylokokkerne i hud og næse på 20-30% af de voksne. Hos børn findes denne bakterie ofte i næsen. Staphylococci bakterier kan leve harmløst, indtil det forværres af noget sår eller skade, der punkterer huden, så den kan bevæge sig ind i det åbne sår, hvor det forårsager infektion. Over 30 typer af stafylokokker bakterier forårsager en række sygdomme, men det er Staphylococcus aureus typen, der forårsager Staph infektioner i huden.

contagiousness

Staph infektioner er yderst smitsomme. De smitsomme bakterier spredes alt for let fra person til person og endda fra mennesker til dyr og omvendt. Sommetider er staph-infektioner ikke umiddelbart identificeret som sådan, hvilket risikerer overførsel af bakterier. Infektionen overfører simpelthen efter fysisk kontakt, enten mellem legemsdele eller ved kontakt med noget forurenet objekt med huden. På offentlige steder som puljer og gymnasier spredes Staph-infektioner normalt af fødderne, som sporer over gulvet og efterlader spor af smitsomme bakterier, der let kan fæstnes til andres hud og fødder. Børn spredes også leth infektioner ved ofte at røre deres ansigter og holde fingrene i deres næse. Derfor forekommer de fleste staph infektioner i ansigtet.

Identifikation og symptomer

Staph infektioner forekommer i forskellige former og varierende intensitetsniveauer, men de første tegn forekommer normalt i huden som små hudspidser, der ligner åbne sår eller røde, hævede sår. Dreneringen af ​​pus er almindelig og udgør en anden risiko for spredning af infektionen, da dræning kan komme på tøj og sengetøj. Staph infektion cellulitus er lys rød og smertefuld. Typiske infektionsformer koger eller ovner, som er abscesser i huden; pusfyldte røde blærer på hårsækkene, kaldet folliculitis; og crusted læsioner og blærer på hudens overflade, kaldet impetigo.

Behandling

Staph infektioner diagnosticeres med kulturer eller blodprøver. Læger foreskriver antibiotika og giver patienten specielle topiske cremer, der behandler infektionen på hudens overflade. Disse cremer har ofte et antiseptisk middel, der forsøger at dræbe af bakterierne og stoppe det fra at sprede sig. Det er afgørende, at de smittede forbliver tørre og rene, og at patienten er ekstremt forsigtig med at vaske sine hænder konstant og ikke dele tøj eller sengetøj.

Staphaseptic er en populær over-the-counter sårbehandling bruges til at bekæmpe bakterier af staph infektioner.

Ophøre med smitsomhed

Læger anbefaler altid at udfylde en hel antibiotikabehandling, selvom tegn og symptomer på tilstanden synes at aftage. Selvom en infektionsinfektion kan synes at være synligt forbedret, er det vigtigt at huske, at infektionen begyndte med den usynlige tilstedeværelse af bakterierne på huden. Derfor skal patienterne færdiggøre antibiotikabehandling og kontinuerligt anvende topiske anti-septiske cremer, indtil det er blevet bekræftet hos en læge, at de infektiøse bakterier ikke længere er til stede. Hvor lang tid dette kan tage afhænger af infektionsgraden. Patienter med milde infektioner advares typisk mod offentlige steder, såsom fitnessfaciliteter, i mindst to uger, indtil det er sikkert, at de smitsomme bakterier ikke spredes. Patienter bør aldrig tage antagelser om infektionerne smitsomhed og skal konsultere en læge for at sikre, at infektionen ikke længere er smitsom.

Del:
Kommentarer