Hvor lang tid efter tandudtræk er du klar til tandpleje?

Hvor lang tid efter tandudtræk er du klar til tandpleje?

Et midlertidigt sæt af proteser skal sættes på plads umiddelbart efter ekstraktionen af ​​resterende tænder, så det er nødvendigt at have proteserne klar på forhånd. Af denne grund begynder processen med at blive monteret til et sæt midlertidige proteser med foreløbige besøg med henblik på måling og prægning af tænderne. For det første foretages et aftryk af de nuværende tænder for at give tandlægen mulighed for at lave et sæt af tandproteser, som tæt matcher de originale tænder så meget som muligt. Kæben er også modelleret for at sikre, at tandproteserne er den korrekte størrelse og form for patientens kæbe.

Tandpersonalet anvender de oplysninger, der er indsamlet i tidligere ansættelser, målinger og modeller til at udarbejde et sæt individuelt tilpassede proteser til hver patient. Når tandproteserne er afsluttet, gives patienten en aftale for at få hendes resterende tænder ekstraheret. Hvis der er flere ekstraktioner nødvendige, udføres proceduren typisk under generel anæstesi. Når tænderne er fjernet, sættes et sæt midlertidige proteser på plads med det samme. De midlertidige proteser, der også kaldes umiddelbare proteser, hjælper med at beskytte tandkødene, såvel som dumme smerten. Umiddelbare proteser tillade patienten at have øjeblikkelig brug af et sæt af tandproteser, men disse skal muligvis justeres over tid på grund af potentialet i skrumpende i tandkødet og ændringer i knoglestrukturen i kæben på grund af helbredelse.

Når gummi væv og knogler i kæben har fuldstændig helet - hvilket kan tage mindst seks til otte uger, ifølge den amerikanske Dental Association - patienten kan monteres for et sæt af permanente proteser. Denne proces kræver yderligere målinger af både knogler og tandkød i patientens mund. Det er vigtigt at sikre, at den permanente tandprotes passer perfekt til patienten for at forhindre sår eller andre problemer som følge af chafing.

Del:
Kommentarer