Hvor kan jeg købe en flaske sirup af Ipecac?

Hvor kan jeg købe en flaske sirup af Ipecac?

Syrup af ipecac er et produkt fremstillet af ekstraktet af tørret rod af ipecacuanha, en brasiliansk plante. Sirup er et ætsende eller maveirriterende middel, der forårsager opkastning. Det bruges til nødsituation fjernelse af giftige stoffer fra mavesystemet, før absorption kan finde sted, når gift er blevet slugt. Dette er en alvorlig medicin, og bør aldrig tages uden at konsultere et giftkontrolcenter, din læge eller et nødrum. Det universelle giftkontrolcenter gratis nummer er 800-222-1222.

Indkøbsirup af Ipecac

Syrup af ipecac bæres typisk af de fleste apoteker. Men da det er farligt, hvis det bruges forkert, skal du spørge apoteket om det. Den er pakket i enten ½-ounce eller 1-oz. flasker. Du kan ikke købe mere end en ounce uden recept, men din læge kan ordinere større mængder. Dette produkt er også tilgængeligt fra internetforhandlere.

Opbevar tæt forseglet ubrugt ipecac på et mørkt sted ved stuetemperatur uden for rækkevidde af børn, kæledyr og forringede personer. Kassér flasken ved udløb.

Ipecac Don'ts

Denne medicin må aldrig bruges uden godkendelse af et giftkontrolcenter, din sundhedspersonale eller et nødrum. Bare fordi der er sket forgiftning, betyder det ikke, at sirup af ipecac er den rigtige løsning for situationen. Nogle stoffer bør ikke fjernes fra maven ved opkastning, fordi de vil forårsage langt mere skade eller endda lungebetændelse. De brænder op, ligesom de gør i tarmene, og yderligere skader vil blive påført mavesystemet, spiserøret og halsen.

Når forgiftning opstår, bør sirup af ipecac aldrig indgives, hvis der er indtaget petroleumdestillatprodukter eller ætsende stoffer. Bensin, møbelpolish, kulolie, petroleum, brændselsolie og malingfortynder er eksempler på petroleumdestillater. Ætsende stoffer er enten stærke syrer som toiletskålrens eller alkaliprodukter, såsom løg, opvaskemiddel, ovnrensere og afløbsrensere.

Anvendes korrekt, kan sirup af ipecac administreres til voksne og børn. Produktet bør dog aldrig gives til børn under 1 år eller dem, der har en uberørt mundtlig defekt; mennesker med hjertebetingelser; kvinder i graviditetens sidste trimester; eller til enhver der er søvnig, ubevidst eller har anfald. Administrer aldrig sirup af ipecac, hvis der er kendte korrosive eller petroleumdestillater, eller hvis der er kemiske forbrændinger på eller omkring munden. Forbrændingerne indikerer forbrug af disse ætsende stoffer.

Denne medicin bør kun tages som anvist. Forbruger for meget kan forårsage skade på hjertet og andre muskler og kan endda dræbe. Brug aldrig ipecac til at fremkalde opkastning med henblik på vægttab. Ved misbrug regelmæssigt på denne måde kan alvorlig hjerteskader eller dødsfald resultere.

Del:
Kommentarer