Hvor hurtigt virker Singulair

Hvor hurtigt virker Singulair

Funktion af Singulair

Singulair bruges til afhjælpning af symptomer, der er forbundet med astma og allergier. Singulair indeholder medicin, der blokerer leukotriener. Leukotriener er molekyler, som din krop producerer som reaktion på allergener som pollen. Dette kemikalie får dine lunger til at svulme og strammer dine luftveje og forårsager dermed åndedrætsbesvær for personer, der har astma.

Singulair Forms and Uses

Singulair lindrer eventuelle åndedrætsproblemer, fordi folk har vedvarende allergi symptomer i et år og har astma på grund af kraftig motion. Singulair fås i to tabletter med to styrker. Læger rådgiver generelt tyggetabletter til børn i alderen 2 og derover. Regelmæssig daglig brug gør dette stof mere effektivt.

Længde af tid før Singulair Works

Som med mange medicin og lægemidler virker Singulair forskelligt fra person til person. Effekterne af Singulair, der lindrer eventuelle astmasymptomer, kan ses om få dage eller få uger. Hvis du ikke har bemærket nogen af ​​effekterne af Singulair på mere end en måned, skal du tale med din læge eller allergiker.

Advarsler

For at lægemidlet skal fungere ordentligt, råder lægerne dig til at tage Singulair på samme tid hver dag. Lad din læge straks vide, hvis du mærker ekstremt tvivlsomme alvorlige bivirkninger som forandringer i humør og i tanker. Samtidig virker Singulair på lang sigt, hvilket hjælper din krop til at trække vejret lettere og er ikke et øjeblikkeligt middel til astmaangreb.

Bivirkninger af Singulair

Almindelige bivirkninger af Singulair er hoste, mavesmerter og hovedpine. Bivirkninger hos børn er ondt i halsen, feber og nogle gange diarré. De fleste patienter kan tolerere lægemidlet ret godt. På sin hjemmeside, Singulair, Singulair lister bivirkninger advarsler som svaghed, ubehagelig mave, diarré, halsbrand, hoste, hovedpine, ubehagelig mave, kølighed, problemer med at sove og undertiden smerte i munden.

Del:
Kommentarer