Hvor hurtigt kan en Yamaha TTR125 snavscykel gĂĄ?

Hvor hurtigt kan en Yamaha TTR125 snavscykel gĂĄ?

Yamaha TTR125 snavscykler er ikke de hurtigste cykler, og heller ikke var de konstrueret til at være. Yamaha TTR125s højeste hastighed er mærkbar for dem, der har lyst til fritidskørsel, men denne særlige smutscykel har ikke fart i at vinde mange løb i konkurrencer.

Historie

I årevis har nye og korte bikere ventet på en cykel til at tilfredsstille deres ønske om off-roading. Nogle modeller var tilgængelige for ryttere, men de typiske replikaer blev på det tidspunkt betragtet som ældre og ubehagelige. I 2000 introducerede Yamaha sin TTR125-smutscykel til scenen, der består af indgangsniveauer, som f.eks. En brændstofkapacitet på 125 kubikcentimeter, 4-takts enkeltcylindriske funktioner.

Potentiel

Ifølge anmeldelser udarbejdet af Topspeed når 2009 Yamaha sit maksimale potentiale på omkring 60 miles i timen. Dets forgænger, 2008 Yamaha TTR125's højeste hastighed opnået anslås til 40 miles i timen. Begge modeller er næsten identiske med brændstof / motor kapacitet på 124 cc og fem-speed transmissioner. Men den eneste forskel mellem de to cykler er, at Yamaha forbedrede sin 2009-version ved at tilføje 9,8 hestekraft til produktet.

Overvejelser

Yamaha TTR125 er bygget til at imødekomme ryttere i alle aldre og størrelser, men vægtforskellen mellem barn og voksne kan påvirke cyklens maksimale hastighed og potentiale. Et barn eller en voksen, der vejer 120-180 lbs, kan nå tophastigheden langsommere end et barn under 120 lbs. En persons vægt er en faktor i, hvor hurtigt en cykel går: jo lettere personen, jo hurtigere vil cyklen nå sit højeste hastighed.

Del:
Kommentarer