Hvor er Callaway Golf Clubs Made?

Hvor er Callaway Golf Clubs Made?

Callaway Golf Company, grundlagt af Ely R. Callaway, Jr., i 1982, har en meget interessant historie, og selskabet, der er baseret i Carlsbad, Californien, er gearet til fortsat succes.

Historie

I begyndelsen solgte Callaway sin vingård i 1982 og købte halvdelen af ​​Hickory Sticks, en fledgling golfklub fremstillingsvirksomhed, og omdøbt firmaet Callaway's Hickory Sticks. I 1984 købte han den anden halvdel af selskabet og flyttede hovedkvarteret til sin nuværende beliggenhed i Carlsbad, som ligger i San Diego County.

Hyberbolic Face Technology

Der er flere unikke fremskridt i Callaway clubline. Hyberbolic Face teknologi giver mulighed for en større starthastighed for bolden.

Extreme Notch Weighting

Ekstern hak vægtning giver mulighed for et højt moment af inerti, eller som de sætter det, "MOI", via omfordeling af vægt fra forsiden til bagsiden af ​​clubhead.

Variabel ansigts tykkelse

VFT (Variable Face Thickness) teknologi giver mulighed for længere hits med strygejern og mere tilgivelse med skoven via evnen til at justere tykkelsen af ​​klubbhovedet.

klubber

Callaway tilbyder mænds og kvinders sæt. Inden for hver er undergrupper som chauffører, fairway woods, hybrider, strygejern og kiler. De tilbyder også juniorsæt til børn.

Sjov kendsgerning

Ely R. Callaway solgte sine klubber fra bagagerummet af hans Cadillac i begyndelsen til midten af ​​1980'erne, før klubberne virkelig tog afsted.

Del:
Kommentarer