Hvilket udstyr er nødvendigt for at spille Cricket?

Hvilket udstyr er nødvendigt for at spille Cricket?

Cricket er et bat-and-ball spil, der har været populært i Storbritannien i århundreder. Sporten består af to hold bestående af 11 spillere hver. Cricket kan være et farligt spil at spille, og du skal have det rette udstyr for at reducere din chance for skader.

Cricket Ball

Cricket bolde er ens i størrelse og hårdhed til amerikanske baseballs. Cricket bolde er lavet med en kork base, der er pakket i garn og dækket med tykt, rødt eller hvidt læder.

Cricket Bat

Cricket flagermus er lavet af pil og bestĂĄr af bladet og et langt, robust hĂĄndtag. Bladet er glat og fladt pĂĄ den ene side og let afrundet pĂĄ den anden side.

Cricket Helmet

Batsmen og close fielders bør bære cricket hjelme med ansigt vagter. En cricketbold når meget høje hastigheder og kan forårsage dødelig skade, hvis den rammer en spiller i ansigtet eller hovedet.

Cricket Handsker

Cricket handsker er afgørende, fordi brudte fingre er de mest almindelige skader i sporten. Handsker skal være lette og bestå af fleksibel polstring på tommelfingeren og de to første fingre.

polstring

Batsmen har brug for at bære lårvagter, albuevagter, brystvagter og armvagter for at beskytte deres krop fra den hårde cricketbold. Alle polstring bør være let, så spillere nemt kan løbe mellem wickets.

Tøj

De fleste cricket-spillere bærer lange bukser og en polo skjorte. Sko er typisk læder med spikede såler for øget trækkraft på græsset.

Del:
Kommentarer