Hvilket er bedre, en Back Stretcher eller en Inversion Table?

Hvilket er bedre, en Back Stretcher eller en Inversion Table?

Tilbagestammer, ifølge US Bureau of Labor Statistics, tegnede sig for 46,5 procent af de rapporterede muskuloskeletale lidelser i løbet af 2009. Bagsækstrækninger (også lændestænger) og inversionstabeller er designet til at hjælpe ryggen.

Back Stretchers

Bagside strækninger arbejder vandret for at justere og strække rygsøjlen, enten over en enhed, der efterligner buen på underkanten eller med en skive enhed, der giver en let strækning. Bagsiden er bærbar, billig at købe og nem at bruge. Med nogle få undtagelser kan de fleste rygsøjler håndtere den stræk, der tilbydes af ryggenere. Undtagelser ville være personer med osteoporose, svære rygskader og tidligere rygsøjloperationer.

Inversion Tables

Inversion tabeller er mere komplekse og dyre end ryggenere, og kræver mere plads til brug. De vender dig på hovedet for at lette trykket på hvirvlerne og kræver derfor tandhjul og stropper, så du ikke falder. Anti-tyngdekraften effekten af ​​en inversion bord ligner spinal trækkraft, som giver nogle brugere smertelindring. Men der er risiko for inversion, såsom øget tryk i hovedet og øjnene og en stigning i blodtrykket. Personer med højt blodtryk, glaukom, hjerte-, cirkulations- eller ledproblemer, osteoporose, rygsøjlen og gravide kvinder bør ikke bruge et inversionstab, medmindre det sker under tilsyn af en lægeekspert.

Konklusion

Inden du bruger en øvelse eller en enhed designet til rygsøjlen, skal du rådføre sig med en lægeekspert for at sikre, at du træner korrekt. Med hvilken metode du vælger, start langsomt, fordi det ofte tager tid for rygmusklerne at slappe af nok til at drage fordel af motion. Du vil måske også overveje andre rygstyrkende og afslapningsteknikker som yoga, svømning eller endda gå før du køber udstyr.

Del:
Kommentarer