Hvilken slags øvelser gør du den første uge i Boot Camp?

Hvilken slags øvelser gør du den første uge i Boot Camp?

Træningsrutiner, der er modelleret efter militærstartlejre, har tendens til at være hårde og kan skubbe deltagerne til deres grænser, hjælpe dem med at overvinde træningspauser og nå nye niveauer af fitness. Men du bør vide, hvad du kommer ind i, og hvad du kan forvente i løbet af din første uge, så du ikke kommer uforberedt. Selv om der ikke er en fast rutine, som alle boot camp classes følger, er der nogle generelle øvelser, som du kan forvente at møde i din første uge.

Interval træning

De træningstimer, du gør i uge 1, vil nok svare til dem, du laver i uge fire, men intensiteten i uge fire vil være meget højere. Du bør dog forvente at hoppe lige ind i den grundlæggende træning i din første uge. De fleste boot-træningstræninger indeholder en intervalltræningsstruktur, som typisk indebærer en kombination af blodpumpekortio og langsom, fokuseret styrketræning. Selv i den første uge, vil du normalt gå til korte løber eller sprints og lave andre høj-energi øvelser, der hurtigt skifter til lavere intensitet kredsløb som lunges, push-ups og pull-ups.

Aerob intensitet

Vær forberedt på at trække vejret hårdt fra get-go. Et højdepunkt i boot camp træning er high-intensitet cardio del. Du skubber din krop til sine grænser fra uge 1, brændende omkring 600 kalorier eller mere i timen. Din hjertefrekvens vil være på omkring 77 procent af dens maksimale intensitet i løbet af cardio-delen, nogle gange stigende op til 91 procent. Du bliver bedt om at lave hurtige aerobe bevægelser, selv i løbet af den første uge. Disse kan omfatte løber op og ned ad trappen, sprints, hoppekontakter, shuffling løber, squat hopper og knæ tucks. Hvis du lige er begyndt at forfølge fitness mål og komme i form, vil du måske starte langsomt med en kredsløb rutine i gymnastiksalen og derefter arbejde dig op til at tage en boot camp klasse.

Konstant bevægelse

Vær klar til at få lidt eller ingen nedetid under dine første boot camp sessioner. Du har måske lyst til at tage mange pauser, men du skal bruge den indbyggede cykliske karakter af træningen som din hvile. Du vil være åndedræt efter aerobic-delen, så skiftet til at lave push-ups, sit-ups og lunges bliver nødt til at erstatte som dit opsving. Tag en vandflaske og bliv hydreret, og tag hurtig snavs, når du kan. Lyt til din krop, dog. Hvis du har ømme led eller har meget smerte, skal du muligvis træde ud i stedet for at tvinge dig vej gennem træningen.

Styrketræning

Styrketræningsdelen af ​​din træningslejr træning vil omfatte en række øvelser, der hurtigt opbygger dine muskler. Disse kan inkorporere din egen kropsvægt i stedet for håndvægte, afhængigt af typen af ​​boot camp klasse du deltager. I uge 1 bliver du sandsynligvis bedt om at udføre øvelser som bjergbestigning, hvor du bevæger dine fødder ind og ud, mens du trækker op. Andre styrketræningsøvelser kan omfatte inkludere tricep dips ved hjælp af en bænk eller kantsten, planker, benlifter og sidde-ups, mens du holder en håndvægt over hovedet.

Del:
Kommentarer