Hvilken slags gear har du på Courtside på et NBA-spil?

Hvilken slags gear har du på Courtside på et NBA-spil?

Courtside-pladser på et NBA-spil giver et nærbillede af handlingen og strategien, der finder sted i et professionelt basketballspil. Når du sidder tæt på handlingen, kan du høre enhver grunt, skokirke og endog lejlighedsvis forbandelseord. Afhængigt af placeringen af ​​spillet kan den få dig tæt og personlig med filmstjerner, musikere, politikere og stjerneudøvere fra andre sportsgrene. Det kan også få dig på kameraet under en lokal, regional eller national fjernsynsudsendelse af spillet. Forklædning på passende vis til siddepladsen kan gøres på flere forskellige måder, herunder dressing i dit holds farver og tøj, omklædning casual eller dressing på en professionel måde.

Vis din Ånd

Meget af hvordan du klæder til et NBA-spil afhænger af hvem du deltager i spillet. Hvis du for eksempel går med nogle af dine nære venner eller et familiemedlem, kan du vise din støtte til holdet ved at klæde sig i tøj, der repræsenterer holdet. Hvis du bærer T-shirts, trøjer, hatte eller jakker med holdets logo, viser du hvor meget en fan af holdet du er, og vil blive værdsat af dine medspillere og holdets PR-afdeling. Hvis du er en fan af holdet, som hjemmebagen spiller, er det også fint at klæde sig ind i deres varemærkebeskyttede beklædning.

Vær mere afslappet klædt

Dressing tilfældigt er en almindelig praksis for NBA courtside sæder. Denim jeans, khaki bukser, knap-down skjorter og polo-stil skjorter er acceptable valg. Da du kan ende med kameraet, vil du bare sørge for, at dit tøj er rent og fri for mærkbare pletter. Undgå solsolede eller solsolerede sko, da de kan rive retten, hvis du skal gå på tværs af det i løbet af halvtime eller i slutningen af ​​spillet.

Klæd det op

Iført professionelt tøj er acceptabelt, hvis du kommer direkte fra kontoret eller bruger disse dyre pladser til at underholde en forretningsklient. Sportsjakker og bånd, tredelte dragter, selv en smoking ville ikke være ude af sted courtside på et NBA-spil. Husk på, at det normalt er temmelig varmt rundt om retten, så du kan få brug for et sted at sætte din jakke eller jakkesæt - f.eks. Ryglænet - hvis du bliver for varm.

Vær ekspressiv

Hvis du vil garantere at komme på skærmen til live tv-udsendelsen, skal du kjole "memorably." Hold det smagfuldt, så ingen T-shirts med eksplosiver eller dårligt tøj, der kan forårsage tøj "fejlfunktion". Overvej at bære farverige tøj og parykker, store solbriller eller endda dressing i et tøj, som om du skulle på kostume parti. Vær vokal i din support af holdet, dans animeret og du kan måske finde dig selv om klokken 11. Bare hold de skøre antics respektfulde og ikke forstyrre spilets spil.

Del:
Kommentarer