Hvilken effekt har Cheerleading Har på Motion & Female Athletes?

Hvilken effekt har Cheerleading Har på Motion & Female Athletes?

Der er mere at cheerleading end pompoms og midriff uniformer. For at udføre stunts og tumbling passerer, skal cheerleaders udvikle atletisk færdighed, magt og fleksibilitet. Fordi sporten handler om holdet, skal piger lære at arbejde godt sammen med andre for de bedste resultater. Alle disse faktorer kan have en positiv effekt på en atlet, både fysisk og følelsesmæssigt.

Fleksibilitet

Efter måneder eller endda år med at dyrke sporten bliver cheerleaders utrolig fleksible. Fleksibilitet er især vigtig, når det gælder at mestre hopper og stunts. Når en cheerleader ikke er fleksibel, risikerer hun at skade sig selv. Trænere på skoler som Victory Cheerleading i North Carolina, for eksempel, tilbyder klasser dedikeret til at juble strækninger, såsom scorpion, skala, hæl stræk og overstretch.

Styrke

Cheerleaders er stærke. Ifølge Hillsborough Dukes Cheer skal sportsfolk omfatte styrketræning i deres konditionsregime for at lette udførelsen af ​​partnerlifter, kurvkasser, pyramider og tumbling. For at opbygge muskler anbefaler organisationen at gøre 10 til 12 gentagelser af situps, pushups, pullups, partnerbenløfter og benlunges under træning. Som cheerleader vokser mere fit, kan hun bringe gentagelserne op til 75 til 100.

Udholdenhed

Cheerleading bygger kardiovaskulær fitness. Under konkurrencen udfører cheerleaders stunts, tumlende træk og energisk koreografi på kun 2 1/2 minutter. For at kunne fuldføre alle dele af rutinen skal cheerleaders bygge masser af udholdenhed. Du kan gøre dette ved at køre, jogge, danse, svømme eller kickboxing, for eksempel ved omkring 75 procent af din maksimale hjertefrekvens i 30 minutter eller mere.

Motivering

På grund af sin livlige natur og vægt på teamwork er cheerleading en sjov sport. For mange piger vil dette fungere som motivation for at forblive aktiv og drage fordel af motion. Ifølge "Psychology Today" kommer motivation til at træne ud af flere faktorer, der er til stede i cheerleading, som partnerarbejde, kærlighed til aktiviteten, målsætningen og konkurrencen. Faktisk er cheerleaders så motiverede at udøve, at i 2002 fandt Northern Michigan University, at 62 procent af cheerleaders også deltager i en anden sport.

Sikkerhedshensyn

Cheerleaders skal altid tage sikkerhedsforanstaltninger for at undgå skader. Kropsskader er især udbredt i denne sport, selvom overkrop, torso og hovedskader er også almindelige. For at mindske risikoen for at skade dig selv, anbefaler American Academy of Pediatrics kun træning under tilsyn af en certificeret træner. Det tilråder også cheerleaders at arbejde på passende styrke træning og fleksibilitet øvelser og ikke at tumle eller udføre stunts på hårde overflader.

Del:
Kommentarer