Hvilken alkohol kan en diabetisk drik?

Hvilken alkohol kan en diabetisk drik?

En cocktail ud med venner på en fredag ​​er en god måde at pakke op i ugen, men hvis du har fået diagnose med diabetes, kan du undre dig over, om du skal give op med denne overbærenhed. Det afhænger af hvilken type alkohol du drikker, og om din diabetes er under kontrol. Alle diabetikere skal øve moderation med alkohol. Før du snakker om, skal du diskutere med din læge om din sundhedsstatus, og om det er OK for dig at nyde en lejlighedsvis drink.

Bedste drikke valg for diabetikere

Lavt sukker, lav-carb drikkevarer er de bedste valg for diabetikere. Vælg let øl over almindelig øl for at begrænse dine kalorier og alkoholindtag. Håndværk øl kan have dobbelt kalorier og alkohol af lys øl, rapporterer American Diabetes Association. Du kan have vin, men vælge tørre hvide, røde eller roser over søde hvide, mousserende vine og dessertvine til at kontrollere dit kalorieindhold og carbindtag.

Sprit som vodka, gin og tequila er også acceptable, men se hvad du blander dem med. Vælg kaloriefrie mixere som foder sodavand eller sodavand over juice, almindelig sodavand og tonic vand, der er højt i carbs og sukker.

Alkoholens indvirkning på blodsukker

Den reelle fare for at drikke alkohol til diabetikere er, at alkohol sænker blodsukkeret. I overskud kan alkohol forårsage blodsukker at falde præcist, hvilket fører til hypoglykæmi. Virkningerne kan forekomme umiddelbart efter drikking og i op til 24 timer bagefter, afhængigt af hvor mange drikkevarer du har. Jo mere du drikker, jo større er risikoen - og jo længere risikoen - for farligt lavt blodsukker. Virkningerne er særligt alvorlige, hvis du drikker på tom mave.

Potentielle farer

Hvis din diabetes ikke er under kontrol, bør du ikke drikke alkohol. Hvis du tager insulin eller anden diabetesmedicin, der stimulerer frigivelsen af ​​insulin fra din bugspytkirtel, er du mere udsat for hypoglykæmi. Andre tilknyttede sundhedsproblemer, såsom diabetisk neuropati, diabetisk øjensygdom og højt triglycerider, kan også påvirkes af alkohol.

Symptomer på hypoglykæmi - svimmelhed, desorientering og søvnighed - ligner de af drukkeri. Dette kan være farligt, hvis du ikke modtager den korrekte behandling for hypoglykæmi. Blandingen af ​​alkohol og potentialet for hypoglykæmi kan øge risikoen forbundet med at drikke og køre.

Tips til sikker sipping

Altid drik moderat, hvilket betyder ikke mere end en drink om dagen for kvinder og to drikkevarer om dagen for mænd. En drink er 5 ounce vin, 12 ounce øl eller 1,5 ounce spiritus. Hvis du tæller kulhydrater, behøver du ikke at tælle carbs i alkoholen, da det sænker blodglukosen, men du bør tæl karbohydraterne i high-carb blandere som frugtjuice og sodavand.

Tjek din blodsukker før og op til 24 timer efter at du har drukket. Altid drikker alkohol med et kulhydratholdigt måltid eller en snack. Drik langsomt og hold en kaloriefri drikkevare, såsom vand i nærheden, for at blive hydreret. American Diabetes Association anbefaler at bære en I.D. tag med angivelse af, at du har diabetes for at sikre, at du får den rette pleje i tilfælde af hypoglykæmi.

Del:
Kommentarer