Hvilke vitaminvirksomheder er GMP-certificerede?

Hvilke vitaminvirksomheder er GMP-certificerede?

Mange amerikanere tager vitaminer til at supplere deres kost og forblive sunde. For at sikre kvalitet overholder U.S. Food and Drug Administration en reguleringsstandard kaldet nuværende gode fremstillingspraksis. Dette sikrer, at virksomhederne bruger sikre, sanitære, velkontrollerede fremstillingsprocesser. Supplerende virksomheder, der opfylder GMP kvalitetsstandarden, modtager uafhængig certificering for at sikre forbrugerne, at tillægget er af høj kvalitet. Husk, at selvom vitaminer er næringsstoffer, kan de forårsage bivirkninger.

God fremstillingscertificering

FDA forventer, at kosttilskudsproducenter skal overholde GMP'er, men det certificerer ikke dem. I stedet fremstiller fabrikanter frivilligt uafhængige organisationer, der har GMP certificerings- eller verifikationsprogrammer til at certificere kvalitetsstandarder. Natural Products Association, USA Pharmacopeia og NSF International er tre GMP certificeringsprogrammer til kosttilskud. Hvis du ser et vitamin med NSF-, NPA- eller USP-forseglingen, betyder det, at produktet opfylder eller overstiger GMP-standarder for kvalitet.

NSF-certificerede vitaminer

Hidtil har omkring 170 kosttilskud fået NSF-certificering. Den bedste måde at finde NSF-certificerede vitaminer på er at søge NSF-forseglingen på etiketten eller bruge NSFs hjemmeside produktsøgningsfunktion. For at komme i gang med nogle få, er New Chapter, Country Life Vitaminer, Vitamin Shoppe, Amway, Herbalife og Bluebonnet Nutrition virksomheder, der har NSF-certificerede produkter. Disse virksomheder fremstiller en række kosttilskud, herunder vitaminer.

NPA-certificerede vitaminer

Natural Products Association var den første organisation for at tilbyde et GMP certificeringsprogram. NPA GMP-standarden afspejler FDA-GMP'erne samt NPA-standarderne, som overstiger FDA-kravene. Kig efter den NPA-certificerede sæl eller kontroller NPA's liste på sit websted, som den opdaterer regelmæssigt. Et par NPA GMP-certificerede vitaminselskaber er Natrol, Nature's Products, NU Foods, Solgar, Ultimate Nutrition og Anabolic Labs. NPA certificerer også vitaminproducenter, der producerer produkter til en bred vifte af virksomheder.

USP-verificerede vitaminer

Gennem dets test- og revisionsprogram sikrer USA Pharmacopeia ikke kun, at virksomhederne overholder gældende Good Manufacturing Practices, men det kontrollerer også produktrenhed og styrke. Virksomheder, der passerer sin strenge verifikationsproces, modtager en USP Verified seal. Nature Made, Tru Nature, Berkley & Jensen, Kirkland Signature og BHS er blot nogle få vitaminselskaber, der har tjent USP Verified seal.

Del:
Kommentarer