Hvilke muskler har en liggende cykel arbejde?

Hvilke muskler har en liggende cykel arbejde?

Liggende cykel er en type stationær cykel. I modsætning til den opretstående cykel har en liggende cykel et stort behageligt sæde, der giver ryggen under brug. Sædet på en liggende cykel er højt, og du sidder meget som om du ville på en udendørs cykel. En anden forskel er, at liggestole gør det, så du bruger dine muskler og ikke din vægt til at bevæge cykelpedalerne.

haser

Legemusklerne er dem, der primært arbejder, når de træner ved hjælp af en liggende cykel. Sammenlignet med standardcyklen arbejder hamstringene mere på en liggende cykel. Disse muskler er på bagsiden af ​​låret. Den hamstring muskler er, hvad der bevæger dine lår til at bøje, mens du pedaler.

Abdominal

Benens vinkel, mens du trækker en liggende cykel, arbejder i underbuksemusklerne. Også vinklen på benene opmuntrer dette. Hvis du sidder længere tilbage, med dine ben strakt ud, er mavemusklerne ikke så engagerede. Men scooting tættere på pedalerne, som placerer dine knæ i en bøjet vinkel, hjælper med at arbejde underbuksemusklerne godt.

quadriceps

Liggende cyklen bygger også quadriceps. Disse er musklerne, der er langs dine øvre lår. Quadriceps er store muskler, og det gavner din krop og æstetik i dine ben. Mens du trækker liggende cykel, er dit øvre ben forlovet og bevæger sig op og ned, hvilket effektivt virker disse muskler.

Gluteus Maximus

Skinkerne er en anden del af din krop, der nyder godt af at træne på en liggende cykel. Gluteus maximus er den største af de tre muskler i dine balder, der arbejder mest, mens du træner på liggende cykel. Musklerne er forlovet, mens de pedaler, da de tillader dine hofter at bevæge sig og skubbe ned mod pedalerne.

Del:
Kommentarer