Hvilke frugter er gode til diabetes?

Hvilke frugter er gode til diabetes?

U.S. National Library of Medicine siger, at diabetes opstår på grund af forhøjede blodglukoseniveauer. Bukspyttkjertlen bruger ikke længere eller producerer tilstrækkeligt insulin til, at kroppen fungerer korrekt. Uden tilstrækkelig insulin forbliver store mængder glukose i blodbanen. Kost spiller en vigtig rolle i kontrollen af ​​blodglukoseniveauer, så folk bør opretholde en næringsmæssigt tæt diæt. Mange diabetikere tror, ​​at de ikke kan spise frugt, når de diagnosticeres med diabetikere; Men mange frugter er gode for diabetes, fordi de har lavt sukkerindhold.

æbler

Natural News citerer en National Health and Nutrition Examination Survey, der fandt sted fra 1999 til 2004. Forskningen viste, at æbler er gode frugter for diabetes, fordi de forhindrer tilstande, der forårsager metabolisk syndrom, herunder diabetes. Mange deltagere i undersøgelsen oplevede et fald i symptomer 24 timer efter at have spist æbler. Æbler reducerede inflammation relateret til diabetes og hjertesygdomme. Ifølge Nutrition Data er æbler 38 på det glykæmiske indeks - indekset bruges til at bestemme, hvordan fødevarer påvirker blodsukkerniveauet.

Grapefrugt

Grapefrugter, 25 på det glykæmiske indeks, er gode frugter for diabetes, fordi de naturligt sænker blodsukkerniveauet. Diabetes Action Research and Education Foundation fastslår, at ingen af ​​ingredienserne i grapefrugt synes at hæmme insulinproduktionen. Frisk grapefrugt virker bedre end juice på grund af den langsomme omregningsfrekvens i kroppen.

appelsiner

Appelsiner er low-glycemic-indeks frugter, på 48, og er også godt for diabetikere. Verdens sundeste fødevarer, produceret af George Mateljan Foundation, siger, at fiber og C-vitamin, der findes i appelsiner, kontrollerer blodsukkerniveauerne. Appelsiner, en fedtfattig snack, kan være en del af en sund kost, der styrer eller reducerer vægten, en af ​​risikofaktorer for diabetes.

Bitter melon

Frugtsaft fundet i bitter melon er blevet anvendt som diabetisk middel i Asien, Afrika og Sydamerika. Diabetes Sundhed siger, at bittere meloner er gode frugter for diabetes, fordi de naturlige ingredienser sænker blodsukkerniveauet hos diabetikere. Diabetes Health konkluderer også, at bitter melon hjælper væv i kroppen med at absorbere glukose. Men Holistic Online siger store forbrug af bitter melonsaft forårsager mavesmerter og diarré, og børn med hypoglykæmi kan opleve ekstremt lave blodsukkerniveauer.

bananer

Den amerikanske diabetesforening siger, at bananer har det dårlige ry at være højt i sukker eller opfedning. Men disse frugter er gode for diabetes, fordi de rent faktisk er lave i sukker, hvilket ikke vil øge blodglukoseniveauerne. Som en fedtholdig behandling hjælper de diabetikere med at opretholde eller tabe sig. Bananer indeholder også kalium, som reducerer natrium i kroppen.

Del:
Kommentarer