Hvilke fødevarer skal man ikke spise med højt blodtryk

Hvilke fødevarer skal man ikke spise med højt blodtryk

Højt blodtryk, defineret som et systolisk tryk på 140 eller derover eller et diastolisk tryk på 90 eller derover, påvirker mere end 30 procent af den amerikanske voksne befolkning. Fordi denne tilstand ikke udviser nogen ydre symptomer, ved mange mennesker ikke engang, at de har højt blodtryk. Venstre ubehandlet det kan bidrage til hjerteanfald, slagtilfælde, nyresvigt og andre alvorlige komplikationer. Folk kan gøre en række ting for at hjælpe med at kontrollere deres blodtryk, herunder at se hvad de spiser.

Mad, der skal undgås

Spise en sund kost ved at skære junkfood vil gå langt mod at sænke dit blodtryk. At reducere mængden af ​​natrium i din kost er det første skridt. Læs fødevaremærkerne omhyggeligt, da selv varer, du synes er sunde, kan indeholde mere natrium end du mistanke om. Du bør ikke drikke alkohol i overskud. Fordele forbundet med moderate mængder alkohol fjernes, hvis du drikker for meget. En generel tommelfingerregel er ikke mere end en drink om dagen for kvinder og to drikkevarer om dagen for mænd. Mens juryen stadig er ude på effekten af ​​koffein på blodtryk, kan undgå koffein ikke skade og kan hjælpe. American Heart Association anbefaler at undgå saltet eller konserveret kød, saltede snacks og frosne eller konserves, der har højt indhold af natrium.

Se din vægt

Ud over at se på de typer fødevarer, du spiser, styrer du mængden, du spiser, kan være en stor hjælp i kampen for at kontrollere dit blodtryk. Ifølge Mayo Clinic kan droppe kun 10 pund bidrage til at sænke dit blodtryk betydeligt. At miste overskydende vægt har også vist sig at forbedre effektiviteten af ​​blodtryksmedicin, som du måske tager. Kontakt din læge for at bestemme din målvægt og gøre en bevidst indsats for at nå det.

Spis sundt

Mens man undgår visse fødevarer, kan det forekomme at være svært ved først at anbefale American Heart Association at gennemføre en velsmagende kost, der hjælper med at holde op med at opgive nogle af dine favoritter. De kosttilstande til at stoppe hypertension eller DASH-spiseplan, opfordrer folk til at spise en varieret kost, der består af frugt og grøntsager, fuldkorn, magert kød, fiberfibre, fisk og fjerkræ.

Del:
Kommentarer