Hvilke fødevarer skal du spise efter en mavevirus?

Hvilke fødevarer skal du spise efter en mavevirus?

Efter de undertiden voldelige symptomer på opkastning, diarré og mave og tarmkramper, der ledsager en mavevirus, skal du have mad for at få din styrke tilbage. Desværre kan du ikke føle, at du nogensinde har spist igen, endsige ved den første sultpang efter timer eller dage med en mavevirus. Hvis du spekulerer på, hvilken mad du skal spise efter en mavevirus, er der et par retningslinjer at følge for at få dig til at føle dig bedre.

Væsker

To timer efter opkastning og fire timer efter diarré kan du forsøge at drikke klare væsker. Klare væsker kan betyde vand, bouillon, popsicles eller Gatorade. Fordi dehydrering kan være en sådan risikofaktor, selvom du ikke har lyst til at have noget, bør du prøve at tage væsker i det bedste du kan. Hvis du opkastes eller har diarré igen, skal du vente to til fire timer for at lade dit system slappe af. Du må dog ikke drikke eller spise nogen mejeriprodukter, før du er en dag eller to ud af din sygdom.

Fast Foods

Du vil vide, hvornår du er i det klare, når du har den første følelse af faktisk at være sulten. Mens din krop har brug for mad nu, at den endelig kan bevare den, er det rigtigt at styre dig væk fra bøfmiddage eller makaroni og ost. De første fødevarer, du skal spise skal være blid, med naturlige sukkerarter og kulhydrater. Den bedste måde at vide, hvad der er sikkert at spise, er at huske den store kost: Bananer, Ris, Appelsauce og Toast. Mens du kan tage et par friheder og bruge BRAT diæt som mere af en retningslinje, må du ikke overdrive det eller skubbe din krop længere end du kan maven.

Mens bananer og æblefrø er temmelig klare, kan risdelen af ​​diætet være i form af tørre ris Chex eller riskager. Med hensyn til skålen, mens gamle koner fortæller, at brændt toast er bedst, kan den også ændres: Prøv almindelig krakkere som Ritz eller Saltiner og pretzels i starten. Når de har opholdt sig nede i et par timer, kan du flytte op til kylling noodle suppe eller kylling og ris suppe, tilføje både væsker og faste stoffer i et måltid. For den næste dag kan du stadig føle sig svag, og det er tilrådeligt at forblive med BRAT-kosten før du udfordrer dit fordøjelsessystem med noget væsentligt.

x

x

Del:
Kommentarer