Hvilke fødevarer kan hjælpe med at skrumpe Fibroid tumorer?

Hvilke fødevarer kan hjælpe med at skrumpe Fibroid tumorer?

Uterin fibroid tumorer er relateret til forbrug af fede fødevarer, stress, rygning, koffein og alkohol. Ændring af din kost til at omfatte nødder og koldpresset mandelolie vil ændre din kropskemi til et mere alkalisk miljø, som vil hæmme væksten af ​​tumorer.

Afvænende fødevarer

Fibroid tumorer reduceres ved kosten ændringer, der tillader toksin og affald eliminering. Superfoodvarer som blågrønne alger, spirulina, chlorella og hvedegræs indeholder næringsrige mineraler, der lettere absorberes og skaber effektiv eliminering af toksiner.

Beets and Beet Greens

De fleste fibroid tumorer virker som beholdere til toksiner. Rødder og deres grønne regulerer blodsukker, renser leveren, samt eliminerer toksiner. Plantebaserede kostvaner skaber en mere alkalisk krop.

pærer

Pærer er afgørende for kvinders sundhed. De indeholder phytonutrient ellaginsyre, bor og lignin, der arbejder sammen for at bekæmpe tumorvækst.

Soja

At fjerne mælk fra din kost kan bidrage til at krympe eksisterende tumorer og forhindre nye vækst. Ved at bruge soja til at erstatte mejeri i din kaffe, vil te eller desserter gøre det smagfuldt.

Hvid Næppe

Faste kan understøtte afgiften og reducere fibroid tumorer. Steaming hvide rogn med grønt og mashing det med gurkemeje, sort peber og rå mandelolie er en opskrift at bruge til en kvindes hurtige. Rådfør dig med din ernæringsekspert, inden du begynder hurtig.

Del:
Kommentarer