Hvilke fødevarer indeholder ikke kulhydrater?

Hvilke fødevarer indeholder ikke kulhydrater?

Kulhydrater, som er sukkerarter og stivelser, undgås ofte, når de slider. Hvis du er interesseret i en ingen- eller lav-kulhydrat kost, er der mange fødevarer, der ikke indeholder kulhydrater.

Vand

Vand har ingen kulhydrater og ingen kalorier. Det er også godt for dit fordøjelsessystem, og at drikke mindst 8 glas hver dag vil holde din krop hydreret.

Kød og fisk

De fleste kød, med undtagelse af dem, der er blevet behandlet kommercielt, har ingen kulhydrater. Mange fisk, som for eksempel ørred, laks, flounder, torsk, orange grovfisk, jakobsmuslinger, havkat, tunfisk og sardiner, er fri for kulhydrater.

Ost

Nogle oste indeholder ingen kulhydrater, sĂĄsom cheddar, Camembert, Muenster, Parmesan og forarbejdet amerikansk ost.

grøntsager

Mange grøntsager er højt i kulhydrater, men nogle få har få eller ingen kulhydrater, såsom salat, spinat, radiser og svampe.

Andet Intet Carbohydrate Foods

Andre fødevarer, der ikke indeholder kulhydrater, er smør, margarine, olier, kaffe og te, mayonnaise, sennep, kost sodavand, nogle piskede cremer og lidt alkohol som gin, vodka, rom og whisky.

Advarsler

Du bør ikke starte en kulsyre uden kulhydrat eller lavt kulhydrat uden din læge rådgivning. Mangel på kulhydrater kan forårsage træthed, kramper og hæmmet kognitiv funktion. Efter en undersøgelse hos Tufts University i Massachusetts, der begrænsede kulhydrater fra deltagerne, viste resultaterne, at undersøgelsen viste en negativ effekt på hukommelse og kognitiv svækkelse.

Del:
Kommentarer