Hvilke fødevarer er tilladt på en blandet kost?

Hvilke fødevarer er tilladt på en blandet kost?

Blandet kostvaner hjælper med at behandle en række fordøjelsesspørgsmål som sår, halsbrand, diarré, kvalme og opkastning. Disse kostvaner eliminerer fødevarer, som kan forværre dine symptomer som fedtstoffer, krydret, rå, stegt, højt fiber eller hårdt i tekstur. Du bør også undgå at drikke alkohol og koffeinholdige drikkevarer på en intetsig diæt. På trods af disse begrænsninger kan du finde en bred vifte af fødevarer og drikkevarer, der passer til en intetsig diæt.

Protein Foods

Mager kød, såsom fjerkræ, hvidfisk og skaldyr er gode kilder til protein til din intetsigende kost. Vegetariske proteinkilder til en intetsig diæt omfatter cremet jordnøddesmør, æg og tofu. Når du laver mad med disse fødevarer, vælger du at dampe, koge, bage eller grille, i stedet for stegning for at undgå at tilføje for meget fedt.

Kulhydrater

Din største bekymring med kulhydrater på en intetsig diæt er at undgå højfibre fødevarer. Hold dig til brød, kiks og pasta lavet med raffineret hvidt mel. Om morgenen vælges varme korn, der er lavet med raffinerede korn, såsom instant havregryn og farina. Andre gode kolde kulhydratkilder er kogte eller bagt kartofler, ris og hvid pasta.

Frugt og grønt

Kogte, konserverede og frosne grøntsager passer alle til din blid diæt, men undgå rågrønsager. Tilsvarende er kogte og konserverede frugter acceptable, så længe de ikke indeholder frø eller hud. Det er bedst at undgå tørrede frugter og friske frugter med frø, såsom bær, mens du følger en intetsig diæt.

Drikkevarer og mejeri

Mælk og andre mejeriprodukter er egnede til en intetsig diæt, selv om du kun vælger fedtfattige muligheder. Andre drikkevarer omfatter svag, helst koffeinfri te, frugtsaft uden frø og grøntsagssaft. Pudder og vanille lavet af mælk er også et godt valg.

Del:
Kommentarer