Hvilke butikker sælger Skechers Shape Up Shoes?

Hvilke butikker sælger Skechers Shape Up Shoes?

I 2009 revolutionerede Skechers øvelse med introduktionen af ​​Skechers Shape-ups. Ved at lave små ændringer på sålen og sminke af dine typiske par sneakers, konstruerede Skechers en fashionabel sko designet specielt til at engagere flere muskelgrupper med hvert trin du tager. Nu toning musklerne i dine ben, røv og mave - selv forbedre din generelle holdning - er lige så nemt som at glide på et par sko. Alt du skal gøre er at gå ud af døren for dine normale daglige aktiviteter.

Foot Locker

Hvis du leder efter Skechers Shape-ups i en atletisk sko stil, tilbyder Foot Locker og Lady Footlocker et stort udvalg både i butik og online hos Footlocker fra november 2010. Skechers Shape-ups Toner i hvid / sølv / lyseblå er tilgængelig for 79,99 dollar. Disse sneaker-stil sko har en mere traditionel sål i stedet for en rocker bundsål. De kommer i størrelser seks til 10, herunder halvstørrelser, og er designet til at gå og lave træningstræning.

Foot Locker sælger også Skechers Resistance Training Shape-ups i hvid / sølv / marineblå og sort / hot pink og fås til 99,99 dollar i november 2010. Disse sneaker-stil Shape-ups har rocker bunddesign. De kommer i størrelser fem til og med 11, herunder halvstørrelser, og er designet til at gå og lave træningstræning.

Valg til mænd er lidt slankere. Du kan dog finde Skecher Shape-ups XT til mænd i navy / sølv og sort på Foot Locker. De kommer i størrelser 6,5 til 13, herunder halvstørrelser, og er prissat til 109,99 dollar.

Dillard s

Hvis du leder efter et bredere udvalg af mænd, eller et udvalg af Shape-ups i en mere afslappet slidstil, kan en Dillards butik eller Dillards være stedet for dig at gå. Ud over den originale stil af Skechers Shape-ups kan du også finde Skechers Shape-ups XW-Hyper Blast Sneaker, som er et mere fashionabelt udseende til kontoret, designet i en "Mary Jane" -stil. Denne sort sko tilbydes i størrelser 5,5 til 11, herunder halvstørrelser og salg for 79,99 dollar fra november 2010.

Skechers Tone-ups Thong Sandaler er perfekte til varmt vejr, eller stranden, og salg til $ 44,99. Du kan vælge mellem sort, brun eller hvid / brun stilarter, med størrelser fra fem til 11. Disse udbydes ikke i halv størrelse.

Til mænd tilbyder Dillard's et stort udvalg af sneakers og uformelle sko under Shape-up-mærket. Skechers Shape Ups-Kinetix Walking Shoe kommer i regelmæssige og udvidede størrelser til 89,99 dollar. Størrelser varierer fra 7,5 til 13, med halve størrelser inkluderet, og fås i en taupe / brun.

Skechers

Hvis du ikke er tæt på en stor forhandler, eller du bare ikke ønsker at kæmpe for folkemængderne, kan du gå direkte til kilden til Skechers Shape-ups på Skechers. Når du leder efter et par Shape-ups, finder du alle de tilgængelige stilarter i Skechers onlinebutik. Plus, hver Shape-Up-skobeskrivelse tilbyder en video, du kan se på, hvordan Shape-up-skoen fungerer.

På Skechers finder du Shape-ups, der kan være vanskelige at komme andre steder. For eksempel har Women's Shapes-ups X Brug knælængdesstart. Ingen vil nogensinde tro på, at denne chokoladebrune eller sorte læderstøvler er mere end bare en fantastisk modeerklæring. Sælger for $ 140, fra november 2010, kommer denne boot i størrelser fem til 11, herunder halvstørrelser.

Derudover tilbyder online-butikken Shape-ups i sneakers, støvler, sandaler, muldyr, sikkerheds- og arbejdsko og afslappede stilarter til både mænd og kvinder. Med forskellige farver og mode trend designs kan Shape-ups bæres nemt og diskret i næsten enhver indstilling - arbejde, hjemme eller spil.

Del:
Kommentarer