Hvem opfandt RipStik?

Hvem opfandt RipStik?

Blend elementer af skateboarding og snowboarding og du har caster bord. Denne unikke sport er vokset i popularitet. Wave Board, ved Street Surfing, producerede nogle af de første caster boards på markedet. Det var imidlertid RipStik, der lavede caster boarding et husstands navn. RipStik er synonymt med caster boards, da Band-Aid er med bandager.

Beskrivelse

En RipStik ligner et skateboard på kun få måder. Det har et dæk og hjul. Alt andet om det er anderledes. Bevægelsen af ​​dine hofter og krop fremkalder det, uden at du skal skubbe med dine fødder. Mellem de to fodpuder er en smal nakke, der roterer, hvilket tillader selvfremdrivning uden at fjerne fødderne fra RipStiks overflade. Caster-stilhjulene hjælper denne bevægelse, samtidig med at det giver mulighed for meget strammere sving end et traditionelt skateboard.

Anvendelser

RipStiks primære brug er personlig transport. Det vil få dig fra et punkt til det næste som et skateboard eller scooter måske. Design og styring af RipStik gør det mindre sandsynligt at glide ud fra dine fødder, hvilket skaber mindre risiko for ulykker. De lidt buede indstykker har indsatsgreb på toppen for at opnå bedre trækkraft. Nogle modeller leveres med en metalcenterhals, der gør dem egnede til slibning. RipStik er i stand til at lave mange tricks, som traditionelle skateboardere gør.

Opfindelse

RipStik er et design af firmaet Razor USA. Det er deres tage på en caster bord. Denne stil af rekreative transport blev først populær i Californien. Flere producenter begyndte at producere caster boards, men RipStik tog caster board til øget popularitet. Carlton Calvin, selskabets præsident, introducerede RipStik til det amerikanske marked i slutningen af ​​2006.

tilgængelighed

RipStik er tilgængelig overalt i USA hos mange større detailhandlere. Mens Razor USA ikke har taget Razor globalt, ville RipStik-ejere kunne finde tilbud på auktionssteder online. Den 16. februar 2007 navngav Toy Industry Association RipStik Årets udendørs legetøj. I 2008 hedder eToys RipStik et af deres varme ferielegetøj til sæsonen. Razor USA arbejder for at fortsætte med at udvikle RipStik, og dens popularitet fortsætter med at vokse. Tre modeller af RipStik er i øjeblikket på markedet. RipStik og RipStik G har en MSRP på $ 129,99, mens RipStik DLX er $ 149,99. Nogle discount forhandlere har basemodellen for så lavt som $ 69, så det betaler sig at shoppe rundt.

Forsigtig

RipStik er et sikkert og sjovt rekreativt udstyr, men vær forsigtig. Sikker nydelse af caster boards, som RipStik, er ikke i modsætning til skateboards. Du bør altid bære hjelm. Albue og knæpuder kan være særligt nødvendige, når du først bruger din RipStik, og når du prøver vanskeligheder med tricks eller manøvrer.

Del:
Kommentarer