Hvem lavede DP træningsudstyr?

Hvem lavede DP træningsudstyr?

DP øvelsesudstyr blev fremstillet af Diversified Products og var på et tidspunkt det bedst sælgende hjemmeøvelsesudstyr i verden. DP-udstyr er imidlertid ikke længere lavet.

Baggrund

Diversified Products blev grundlagt i begyndelsen af ​​1960'erne af Fob James, som senere ville blive guvernør i Alabama. James-familien solgte sin interesse i 1991; Produktionen af ​​DP-udstyr ophørte i 1998.

Produkter

DPs underskriftsprodukt var barbells med "Orbatron" vægte - betonplader belagt med plastik. Det blev også vægtbænke og maskiner, plus kardioudstyr.

Marked

DP øvelsesudstyr blev markedsført til hjemmebrug og solgt gennem fitness detailhandlere og stormagasiner, såsom Sears og Montgomery Ward.

PĂĄtegninger

I begyndelsen appellerede virksomheden til forbrugere - især unge - med påtegninger fra vigtige sportsstjerner i æraen, som baseballchef Billy Hitchcock, quarterback Bart Starr, tennisspiller Margaret Court og golfspiller Gary Player.

Vækst

Begyndende med en fabrik i Opelika, Ala., DP tilføjede planter i Californien, Mexico, Canada og Wales. På sin højde havde det 2.800 medarbejdere.

Del:
Kommentarer