Hvem kan prøve ud for NFL fodboldhold?

Hvem kan prøve ud for NFL fodboldhold?

At spille fodbold i National Football League er en drøm, som mange unge drenge i USA og i hele verden deler. Fra pop warner liga gennem college fodbold, stræber drenge og unge mænd til at blive et af de få, der hører deres navn kaldes på dagtabellen NFL. For dem, hvis navne ikke kaldes, er alt dog ikke tabt. Mange spillere går videre til NFL-lejre, har en prøve og laver roster.

College fodbold

Det store flertal af atleter, der får tryouts på NFL fodboldhold, har stor erfaring på college-niveau. College fodbold programmer er de primære "mindre ligaer" af NFL. Atleter med imponerende college fodbold legitimationsoplysninger og erfaring er førende kandidater til NFL tryouts. Deres agent kan sende et bånd af højdepunkterne i deres karriere til NFL-holdet og anmode om en prøve.

Arena fodbold

Arena Football League gav atleter et sted at holde kontakten med sporten og lave en beskeden livsstil. Denne liga annullerede dog 2009 sæsonen og ophørte operationen. Der er mange andre arena ligaer. Tidligere spillere inviteres ofte til at deltage i NFL tryouts, hvis deres færdigheder er imponerende nok til at opfylde NFL-spilets standarder og hastighed. Kurt Warner, der var quarterback for Super Bowl-vindende St. Louis Rams-holdet i 1999, spillede arena fodbold og er et bevis på, at adgang til NFL via arena fodbold er en levedygtig mulighed.

Canadiske fodbold

Andre atleter holder deres færdigheder frisk i den canadiske fodboldliga. Denne liga har været en stor bidragyder til NFL talent pool, hvilket giver mulighed for atleter som Doug Flutie, tidligere af San Diego Chargers og Buffalo Bills; Warren Moon, Houston Oilers quarterback, som senere blev indført i Pro Football Hall of Fame; og andre at bryde ind i rækken af ​​NFL.

Fodboldspillere

Mange fodboldspillere har gjort overgangen fra at sparke en fodbold til at sparke en fodbold. Disse atleter gik ofte ikke gennem kollegiet i fodboldbanerne eller deltog i andre professionelle ligaer. Norges Jan Stenerud, som var pladskicker for Kansas City Chiefs og den ungarske fodboldspiller Pete Gogalak, der spillede samme position for Buffalo Bills, var blandt de første af mange fodboldspillere at bryde ind i NFL med et fodboldstilspark.

Andre atleter

Der har været mange atleter, der har spillet to sportsgrene på samme tid. Atleter fra andre sportsgrene er berettiget til at prøve for NFL-holdene. Antonio Gates fra San Diego Chargers var en college basketballspiller. Dallas Cowboys stjerne Bob Hayes var en af ​​flere sporstjerner, der skulle konverteres til en bred modtager. Professionelle brydere har overgået til defensive og offensive linemen. Nogle atleter har spillet baseball og fodbold professionelt på samme tid, herunder Bo Jackson og Deion Sanders.

United Football League

United Football League begyndte i 2009 og har fire hold. Deres rosters omfatter spillere, der tidligere var i NFL og gerne vil vende tilbage, såsom tidligere New York Jets quarterback Brooks Bollinger og ex-Buffalo Bills quarterback J.P. Losman. Der har også været flere spillere, der har forladt UFL til at spille i NFL.

Del:
Kommentarer