Hvad sker der, nĂĄr en kvinde tager enzyte?

Hvad sker der, nĂĄr en kvinde tager enzyte?

ingredienser

Berkeley Brands, producenten af ​​Enzyte, er meget klar over, at produktet er fremstillet og markedsført til mænd. Derfor anbefales det ikke, at en kvinde indtager Enzyte. Selv med denne viden på plads, kan nogle kvinder dog fristes til at prøve Enzyte at se, om de samme virkninger, som det angiveligt har på mænd, vil blive produceret i dem. Selvom det er logisk at antage, at et lægemiddel, som kan stimulere et individ, stimulerer et andet, er det ikke tilfældet med Enzyte, da det er rettet mod en mands seksuelle organer, hvilket gør det ineffektivt for kvinder.

Berkeley Brands hævder, at Enzyte kan give mandlige forbedringer ved at forbedre blodgennemstrømningen og blodcirkulationen, som den mener vil forbedre en mands fysiske udholdenhed og ydeevne. Berkley hævder, at det forbedrer blodcirkulationen og blodgennemstrømningen gennem ginkgo biloba (som kan udvide kapillærerne), gedekstrakt (som kan øge testosteronsekretionen) og tribulus terrestris (som også kan øge testosteronniveauerne). At være, at disse vigtige ingredienser er rettet mod at øge mandlige hormoner og forbedre blodgennemstrømningen til penis, er det ikke sandsynligt at have nogen positiv effekt på en kvinde.

Desuden bør en kvinde med højt blodtryk, hjerteproblemer, dårlige cirkulationsproblemer, aversioner overfor koffein og visse allergier aktivt undgå Enzyte, da dets ingredienser kan forværre en eksisterende tilstand.

En kvinde, der ved et uheld indtager Enzyte - men ikke har nogen af ​​de ovennævnte problemer - kan ikke opleve nogen ændring i sensation. Hun bør dog søge lægehjælp, hvis hun har taget mere end den anbefalede dosis, eller hvis hun oplever en pludselig ændring i blodtryk, hjertebanken eller ekstreme jitters.

Ukendte resultater

Enzyte oplyser, at de krav, den gør, og det produkt, som det distribuerer, ikke er blevet evalueret af den amerikanske forbrugerorganisation, hvilket betyder, at der kan være langt mere at vide om dette lægemiddel end det, der for øjeblikket er annonceret på den officielle Enzyte Website. På grund af dette anbefales det ikke, at hunner indtager Enzyte, da selskabet ikke gør krav på, at det vil stimulere seksuel ophidselse hos kvinder, og det kan ikke engang garantere, at det vil stimulere seksuel ophidselse hos mænd.

Graviditet

Mange af Enzytes aktive ingredienser - herunder ginkgo, ginseng, saw palmetto, horney goat weed, bi pollen og tribulu terrestris - må ikke indtages af en kvinde, der er gravid eller mener, hun kan være gravid. Selv om disse ingredienser er almindeligt mærket "naturlige urter", kan de forårsage fosterskader og bør undgås, hvilket betyder, at Enzyte også skal undgås.

Ifølge eMedTV bør Enzyte heller ikke indtages af kvinder, der ammer, fordi der ikke er foretaget undersøgelser for at afgøre, om dets indholdsstoffer kan udskilles i modermælk eller være skadeligt for små børn. Indtil disse oplysninger er tilgængelige, bør kvinder, der ammer, undgå kontakt med Enzyte-lægemidlet.

Del:
Kommentarer