Hvad sker der, hvis du svulmer en tunge ring?

Hvad sker der, hvis du svulmer en tunge ring?

Hvis du for nylig har slugt din tunge ring, bliv rolig. Mange mennesker har slukket ulige genstande og været helt fine. At stresse dig selv om det vil kun lægge yderligere traumer på fordøjelsessystemet.

En rejse gennem dit fordøjelsessystem

Hvis tungeringen rydder dit vindrør, så du kan trække vejret, vil det passere gennem tarmene og maven som normalt mad ville. Men din krop vil ikke være i stand til at fordøje tungenringen. I løbet af få dage skal pierceringen passere fuldstændigt gennem din krop. Tjek din afføring regelmæssigt, indtil du mærker ringen.

Punkterede organer

Der er en chance for, at tungeringen kan punktere dine indre organer, mens det passerer igennem, men det er ekstremt sjældent. Hvis du føler ubehag, mens du venter på at passere ringen, skal du besøge ER eller din læge for en røntgen. Hvis noget er forkert, vil din læge opdage det og være i stand til at tage sig af dig.

Kirurgiske muligheder

Hvis piercing har forårsaget indre skade, kan din læge beslutte at udtrække genstanden gennem kirurgi. Dette er imidlertid virkelig det værre tilfælde scenario. Husk at være rolig, og din piercing skal passere i løbet af få dage.

Del:
Kommentarer