Hvad sker der, hvis du spiser for lidt og træner?

Hvad sker der, hvis du spiser for lidt og træner?

En sund kost og motion program er en del af enhver sund vægttab plan. Desværre, i rush for at opnå øjeblikkelige resultater, ofrer mange mennesker deres helbred ved at reducere kalorier og øge øvelsen for meget. Så fristende som kollisionsdietter og overtraining kan være, de vil bare sætte din krop i større ulempe i det lange løb. For at nå dine fitness- og sundhedsmål er det vigtigt at sørge for, at du spiser nok til at brænde dine træningsproblemer. Tal med din læge, før du begynder et nyt kost- eller træningsprogram, især hvis du er betydeligt overvægtig eller har sundhedsmæssige problemer.

Metabolske virkninger

De metabolske virkninger af ikke at spise nok til dine træningsprogrammer kan være katastrofale. Når du placerer din krop i et ekstremt kalorieunderskud, sparker en overlevelsesmekanisme, der nedsætter dit stofskifte. Din krop begynder at spare energi og forbrænde kalorierne med en meget langsommere hastighed, fordi den mener, at det er sultende. Denne reduktion i metabolisme kan gøre det ekstremt svært at tabe fedt. Det kan også gøre dine energiniveauer plummet, hvilket giver intensiteten i dine træningsproblemer.

Ernæringsmæssige mangler

Din krop har komplekse ernæringsmæssige behov, der er opfyldt med en afbalanceret kost af kulhydrater, fedtstoffer og proteiner fra hele fødevarekilder. En utilstrækkelig diæt kan forårsage mangler i de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for til sund cellulær funktion. Utilstrækkeligt forbrug af makronæringsstoffer kan være særligt skadeligt, når du træner. For eksempel, hvis du ikke spiser nok protein, kan tung træning forårsage din krop at nedbryde dit muskelvæv til energi. Utilstrækkelige carbs kan dårligt påvirke hjernens funktion og reducere glykogen din krop har brug for at udføre aktiviteter. Meget lave kulhydrater kombineret med motion kan også resultere i potentielt farlig hypoglykæmi.

Psykologisk indvirkning

Ud over de fysiske effekter kan en utilstrækkelig kost kombineret med intens træning tage en psykologisk vejafgift. De fleste mennesker, der begrænser kalorierne alvorligt gør det for vægttab. Når du gør dette, udover at motionere, kan du begynde at føle sig voldsomt sulten og ende med at binge. Det er her, hvor mange mennesker går op med slankekure - ikke kun erstatter de alle de kalorier, de brænder med motion, men de bruger normalt overskydende kalorier, når deres stofskifte er i reduceret tilstand. Dette kan i sidste ende resultere i vægtforøgelse. Den sult og binge cyklus kan tage en følelsesmæssig vejafgift, der resulterer i følelser af svigt og depression.

Krav til mindste kalorieindhold

Dine daglige kaloriebehov varierer afhængigt af hvor meget du vejer nu, dit køn og dit generelle fitnessniveau. I almindelighed varierer daglige kaloriebehov for voksne kvinder fra 1.600 til 2.400 kalorier og 2.000 til 3.000 kalorier for voksne mænd, ifølge den amerikanske Department of Agriculture's Dietary Guidelines for Americans 2010. At tabe, skabe et sikkert underskud ved at reducere daglig kalorieindhold indtagelse med ca. 500 kalorier, anbefaler retningslinjerne. Et sundt vægttab er ikke mere end 2 pund pr. Uge.

Del:
Kommentarer