Hvad skal værktøjerne til at demontere en poolbord?

Hvad skal værktøjerne til at demontere en poolbord?

Poolsborde er et vigtigt, vægtigt møbel og kan være udfordrende at flytte eller reparere, men rekreationen og glæden ved at spille pool gør det lejlighedsvis ulempe umagen værd. Pas på, når du samler dit poolbord til transport, reparation eller opbevaring for ikke at beskadige nogen af ​​dens dele. Pool bord forhandlere, såsom Dallas Pool Table i Carrollton, Texas, anbefaler stærkt, at fagfolk ansættes for at adskille og flytte et bord. Hvis du vælger at gøre det selv, er der tre værktøjer, som du skal bruge til at skille dit poolbord - en stifttraktor, en socketnøgle og en boremaskine.

Hæfteklammer

Hæftestifter, som den, du bruger til at tage en hæfteklammer ud af en stak papir, findes på kontorforretningsbutikker. Ved demontering af et poolbord bruges en hæftemekanisme til at fjerne hæfteklammerne, der holder lommene samt de hæfteklammer, der fastgør filten til bordet. Lommerne er de første ting at løsne. Aftag filten efter at poolbordskinnerne er blevet fjernet. Sommetider mærkes også limet. I dette tilfælde kan filten forsigtigt rives væk, når hæftene er fjernet.

Socketnøgle

Når hæftene er fjernet fra lommerne, skal poolbordskinnerne fjernes. Skinnerne er fastgjort med bolte. Der er typisk tre bolte til hver skinne, der ligger på undersiden af ​​skinnerne. Find den passende stikkontakt til boltene på dit poolbord. Skru skruerne løs for at løsne skinnerne. Bordbenene er boltet på og en stikkontakt kan også bruges til at fjerne dem. Bordbenene er de sidste ting, der skal fjernes i demonteringsprocessen.

Bore

Når filten er fjernet, vil skiferbordet blive afsløret. Skifer er fastgjort til bordkroppen med Phillips skruer. Brug en boremaskine med en Phillips bit. Nogle tabeller vil have skruehoveder dækket med et bæv af bivoks eller gips. I så fald kan bivoks ekstraheres med en flad hovedskruetrækker. Gips kan simpelthen blive boret igennem.

Del:
Kommentarer