Hvad skal man spise pĂĄ en fedtfri kost

Hvad skal man spise pĂĄ en fedtfri kost

Fedtfri kostvaner har eksisteret i årtier. Som følge heraf fedtfri varer linje hylderne i købmandsforretninger og fylde vores vogne. At overholde en fedtfri kost - samtidig med at kalorierne overvåges og forbruges i en bred vifte af fødevarer - er en måde at hjælpe dig med at tabe sig og blive frisk.

Korn

Korn er grundlaget for de fleste kostvaner, herunder en fedtfri. Der er utallige fedtfrie muligheder tilgængelige for forbrugerne. Medtag mellem seks og 10 portioner hver dag af fuldkorns-, fiberfiberbrød og kornprodukter, såsom brun ris, fuld hvede brød, havregryn, grits og quinoa. Alle disse produkter er naturligt lav i fedt, og deres højkornede indhold vil hjælpe dig til at føle dig tilfreds længere efter du har spist.

Fremstille

Frugter og grøntsager udgør den næststørste gruppe i din daglige kost, og de fleste af dem er naturligt fedtfrie. Leafy grønne grøntsager, gulerødder, selleri, æbler, appelsiner og druer indeholder kun spor af fedt og er perfekte til en fedtfri kost. Prøv at spise mellem to og fire stykker frugt og tre til fem portioner af grøntsager dagligt. Vælg mellem friske, dåse eller frosne, men husk at de skal være tilberedt uden margarine, smør, olie, fløde eller ost for at opretholde deres fedtfri status.

Protein

Protein er en uundværlig kilde til jern, mineraler og er en nødvendig bestanddel af en sund kost. Hvis du er hovedmål er at fjerne fedtet fra din kost helt, kan du overveje at erstatte kød med protein alternativer som tofu, bønner, nødder og æggehvider. Kyllingebryst - med huden fjernet - har også meget lavt fedtindhold og er en god mulighed, hvis du ikke ønsker at opgive kød. Begræns mængden af ​​kød, du spiser til 2 til 3 ounce om dagen, og sørg for at fjerne synligt fedt eller hud. For at holde det så tæt på fedtfri som muligt, undgå bacon, pølse, forarbejdede kød og hamburger.

Mejeri

Mejeriprodukter som mælk, yoghurt, smør og ost er en vigtig kilde til calcium, vitamin D og vitamin A, men mange er naturligt fede. Kig efter fedtfrie versioner af dine favoritter, og prøv at inkludere to til tre portioner om dagen. I frysesektionen kan du endda finde et rimeligt udvalg af fedtfri iscreme og frosne yoghurt, så du kan fylde et kostbehov og samtidig tilfredsstille din søde tand.

Del:
Kommentarer