Hvad skal man have efter rotator manchet kirurgi

Hvad skal man have efter rotator manchet kirurgi

Rotator manchet kirurgi er en vigtig procedure, der kræver alt fra tre måneder til et helt år med opsving afhængigt af sværhedsgraden af ​​din tilstand. Under din operation vil kirurgen lave et snit i din hud, fjerne arvæv og sutur sener og knogler. I de første tre måneder efter operationen er det sandsynligt, at du bliver begrænset fra at løfte noget tungere end en kaffekop. Det er overflødigt at sige, at det bliver svært at få påklædt sig. Sæt noget af med lynlåse og det binder i det mindste i det mindste.

undertøj

Underbeklædningsgenstande vil være særligt vanskeligt at lægge på - især for kvinder. At sætte boksere eller boksers trusser til mænd burde være et snap. Men for kvinder, der insisterer på at opretholde deres forfængelighed, vil et andet sæt hænder sandsynligvis være påkrævet for brassiere hooking. I tre måneder, se om du kan komme væk med iført en monteret tank top, eller i det mindste en camisole med en indbygget bh. Disse vil være meget lettere at komme videre med en god arm.

Toppe

Den nemmeste form for skjorte til at sætte på bliver en knap op. Du kan manøvrere skjorten og shimmy din arm gennem ærmet uden at forværre din arm for meget. Afhængigt af hvordan koordineret er du med din gode arm, er det måske ikke så svært at gøre knapper med den ene hånd. Selvfølgelig, hvis din gode arm er i slyngen, kan knapper være et mareridt. Før din operation, køb et par behagelige snap-up skjorter.

Bukser

Du skal muligvis tage en kort ferie fra dine perfekte jeans. At få dem på vil være svært nok. Zippering og knapning dem, når de er på, er umulige. Rotator manchet kirurgi er en perfekt undskyldning for at bære jogging bukser, eller løs yoga eller aerob slacks. Afgive snore og få et par med et elastik.

Sko

Du kan ikke gå galt med slip-on sko. Du kan bære tøjsko, støvler, laceless sneakers, sandaler, flip flops eller et hvilket som helst antal andre no-hassle fodtøj.

Del:
Kommentarer