Hvad skal man gøre, når fødderne svulmer under menstruation

Hvad skal man gøre, når fødderne svulmer under menstruation

Opblødning er en almindelig virkning af menstruation, men hævede fødder kan også forekomme. Det er et problem, der vil passere efter færdiggørelsen af ​​en kvindes cyklus, men det kan også være besværligt at håndtere. Der er et par nemme midler til at lindre hævede fødder forårsaget af menstruation.

Kost

At justere din kost under menstruation kan hjælpe med at forhindre eller lindre hævede fødder. Undgå fødevarer, der er højt i salt; oppustethed forværres af salt, da det kan medføre, at kroppen holder vand.

Drik otte kopper vand hver dag, men undgå alkoholholdige drikkevarer, kulsyreholdige drikkevarer og saft, der ikke er 100 procent afledt af naturlig frugt.

opsuger

Når du hviler dine fødder i et saltvand, kan det hjælpe med at lindre trætte, hævede fødder og kan hjælpe hævelsen at gå ned. Pas på at bruge vand, der ikke er for varmt, da det kan gøre dine fødder værre. Tilsæt 1 kop Epsom eller havsalt til en halv gallon vand og nyd dine fødder så længe du ønsker det.

Du kan også tilføje urtete, der har været gennemsyret i mindst fem minutter i en kop vand til dit salt blødgør. Te vil hjælpe med at reducere hævelse, afgift og øge omsætning.

Sko

En af de enkleste løsninger til at lindre hævede fødder i løbet af din menstruationscyklus er at midlertidigt justere din sko garderobe. Når dine fødder er hævede, bør du ikke bære hæle, der er over tre tommer høje, sko, der ikke giver støtte eller strappy sko, der vil skære i din hævede hud.

Indtil hævelsen af ​​dine fødder går ned, skal du sørge for, at du har behagelige, støttende lejligheder eller lavhælede sko. Hvis du skal fortsætte med at bære høje hæle, undgå stiletter og spikede hæle og vælg en hæl med en moderat platform. Sørg for, at den øverste del af skoen ikke skærer ind i din hud; kig-tå og glidehælene er bedst, når dine fødder er hævede, i modsætning til strappy hæle.

Del:
Kommentarer