Hvad skal man gøre, hvis dit hjerte kører

Hvad skal man gøre, hvis dit hjerte kører

Uanset om det er på grund af en stressende situation eller anstrengende aktivitet, kan et racerhjerte få dig til at panik, når det ikke sænker med det samme. Mange mennesker med angstlidelser opdager, at et racerhjertet er et af de første symptomer på et imødekommende panikanfald. Tricket er at sætte dit hjerte langsomt, før en fuld skala angreb hits ved hjælp af teknikker, der vil berolige dig og returnere dit hjerte til en normal sats.

Vejrtrækning

Når et løbende hjerte rammer, skal du overveje, hvor du er, og hvad der kunne have fået dit hjerte til at begynde at køre. Nogle almindelige åndedrætsøvelser kan hjælpe dig med at genvinde kalorier og få mere ilt i hjertet, hvis du træner, eller hvis du tror, ​​at panikanfald er ved at gå i. Stop, hvad du laver, lukker øjnene og begynder at trække vejret. Indånding for et tal på fem og ånder ud for et tal på ti, og derefter indånder for et tal på ti og udånder for et tal på fem. Gør dette, indtil du føler, at dit hjerteslag begynder at bremse. Denne øvelse får mere ilt i din blodgennemstrømning og hjælper dig med at fokusere på en anden aktivitet, i stedet for at fokusere på dit løbende hjerte og gøre problemet værre.

omdirigering

Omdirigere din opmærksomhed på noget andet vil ofte hjælpe din puls til at stoppe racing og vende tilbage til en normal sats. Ofte, når dit hjerte kører, begynder du at bekymre sig om dit kørehjertet, men gør det kun værre. Prøv nogle omdirigeringsteknikker, så du kan fokusere din opmærksomhed på noget andet. Prøv at få et gummibånd og sætte det omkring dit håndled. Snap det i tide med din puls. Den snapping vil omdirigere din opmærksomhed til den skarpe smerte, og du vil være travl med at koncentrere dig om at holde det i tide med dit hjerte. Snart begynder du at snappe langsommere og langsommere, indtil dit hjerte regulerer.

Du kan også omdirigere din opmærksomhed til en visualisering af en anden beroligende situation. Luk dine øjne og tænk på en person, sted eller begivenhed, der beroliger dig. Fokus ikke på dit hjerte.

Medicin

Se din læge, hvis du finder ud af, at du har mange tilfælde, hvor dit hjerte kører, da det kan være en medicinsk tilstand. Panikanfald, der resulterer i et løbende hjerte, kan kræve anti-angst medicin fra din læge. For det bedste resultat, næste gang du føler, at du har et løbende hjerte, skal du registrere, hvad du gjorde, da det skete, hvor længe det varede, og hvor alvorligt det var på en skala fra en til ti. Bevæbnet med disse oplysninger, kan din sundhedspersonale bestemme, hvordan du skal fortsætte, når du medicinerer problemet.

Del:
Kommentarer