Hvad skal man gøre for et stykke i øjet?

Hvad skal man gøre for et stykke i øjet?

Et stykke er en infektion, der opstår nær dit øjenlåg, når en af ​​kirtlerne bliver hævet. En stykke er enten lyserød eller rød og forårsager ubehag. En stymand føler at det brænder, og det kan klø. Du kan lindre smerten og fremskynde genopretningstiden med nogle få hjemme-teknikker.

Teposer

Lav en kop te. Te har antioxidanter i det, så du kan drikke det, men du er virkelig efter den resterende tepose. Sæt teposen til side for at afkøle. Når det gør det, placer det over dit inficerede øje i 10 minutter. Dette vil bringe hævelsen op og lindre smerten. Du kan fortsætte med at gøre dette en gang i timen, indtil stykket rydder op.

Hot Cloth

Kør vandet i vandhanen, indtil det bliver varmt. Placer en ren vaskeklud under den. Vrid vaskekluden ud og læg den over stykket. Når vaskekluden begynder at afkøle, sæt den tilbage under det varme rindende vand, og anvend det igen. Varmen fra vaskekluden vil få stykket til at pope på egen hånd, og frigive pus'en fanget inde. Dette vil medføre smertelindring, og det vil lade din sty begynde at helbrede.

Rengøring

For at hjælpe stien forsvinder, skal du holde området omkring dit øje rent og holde det på den måde. Snavs kan irritere sty. Fjern først dine kontaktlinser, hvis du bruger dem. For det andet skal du vaske enhver makeup eller lotion af. (Anvend ikke sminke igen før et par dage efter, at styppen er forsvundet.) Endelig rengør dit øjenlåg med varmt vand og en flydende antibakteriel sæbe, såsom Dial. Sørg for at holde øjet lukket, mens du vasker, så du ikke får nogen sæbe i øjet.

Del:
Kommentarer