Hvad skal du gøre, hvis du tror, ​​du spiser dårlig mad

Hvad skal du gøre, hvis du tror, ​​du spiser dårlig mad

Hvis der opstår mavesmerter lige efter at du spiser, kan du konkludere, at du har spist noget dårligt eller noget, som din mave ikke er enig i. At spise underkogt kød kan føre til madforgiftning og smertefulde mavesmerter. For at hjælpe din situation er der flere ting, du kan gøre for at reducere eller eliminere disse symptomer.

Hydration

Spise dårlig mad kan føre til madforgiftning, hvilket kan forårsage dårlig mavepine, diarré og opkastning. Efter at have mister vand og elektrolytter som kalium og natrium fra opkastning og diarré, vil du føle dig svag. For at erstatte vand og elektrolytter, du har tabt, er det nyttigt at drikke en drik, der er udviklet til det formål, som f.eks. En sportsdrink.

Ring til din læge

Kontakt din læge, hvis du fortsætter med diarré, mavesmerter eller opkast. Hvis du ikke kan komme til din læge, skal du gå til nærmeste akutrum. At bo hjemme med disse symptomer kan føre til komplicerede problemer og kunne endda være dødelig.

Spis lys

Under disse omstændigheder er det sikkert at undgå fødevarer, der er sværere at fordøje, såsom kød og stegte fødevarer. Spise tunge fødevarer kan få dig til at frigive det. Spise er stadig nødvendigt, så det er bedst at spise, efter at du har stoppet opkastning. Spis lettere fødevarer som jello eller kiks.

Antibiotika

Antibiotika er ordineret til at dræbe bakterier, der har en negativ indvirkning på helbredet. Bakterier såsom E. coli eller salmonella kan findes i nogle undercooked kød. Din læge kan ordinere antibiotika efter test for at se, om du er blevet smittet af sådanne bakterier.

Del:
Kommentarer