Hvad ser Candida ud i afføring?

Hvad ser Candida ud i afføring?

Candida Albicans er en slags gær eller tarmflora, der normalt lever i mavetarmkanalen. Gær kan reproducere og formere sig, hvis immunsystemet bliver kompromitteret eller fra at spise en diæt for høj i sukker. Da gær bliver overflødig, kan en infektion forekomme i fordøjelsessystemet såvel som i andre dele af kroppen, herunder mund og reproduktive kanaler. Et af de første tegn på en gær infektion er tilsyneladende candida udledning i afføringen.

Identifikation

Overdreven candida kan være til stede i afføringen i perioder med ekstrem gærvækst eller die-off, også kaldet Herxheimers syndrom. Die-off sker, når din krop er ved at slippe af med overskydende gær. Taburetter med overbelastning af gær kan indeholde et hvidt, snoet materiale, der ligner tynde stykker snøreost. Denne osteagtig substans er et af de mest almindelige tegn på for meget candida i en afføring. Gær i afføringen er også blevet sammenlignet med cottage cheese. Candida kan også se "skummende", svarende til gær i brødblanding, når den stiger, eller candida kan se ud som et slimlignende stof.

Betydning

At vide, hvad der er og ikke er gær i afføring er vigtigt, da andre stoffer kan forekomme ligner candida, men er vejledende for forskellige forhold. Grå, bleg afføring kan indikere galdeblæreforstyrrelser, hepatitis eller absorptionsproblemer. Grønfarvet afføring kan være relateret til bakterier, men er oftest forårsaget af madfarvning eller grøntsager og farvefrugt.

Overvejelser

En overflod af candida kan være symptomatisk af mange tilstande, herunder kronisk træthedssyndrom, adfærdssygdomme, depression og humørsvingninger, hukommelseskvoter, ledproblemer, irritabel tarmsyndrom og kroniske bihuleinfektioner.

Advarsel

En stigning i candida i afføringen kan forekomme ved forstoppelse eller diarré. Men hvis gæroverväxt vokser i uger ad gangen eller med rektal blødning, skal du konsultere din læge for en evaluering, da for meget mucus kan være et symptom på Crohns sygdom eller ulcerøs colitis.

Forebyggelse / Solution

Hvis du bemærker overdreven candida i din skammel og tror, ​​at årsagen er fra for meget gær, kan det være med til at reducere mængden af ​​brødprodukter i din kost. At spise yoghurt og tage probiotika vil hjælpe med at balancere candida og anden tarmflora også.

Del:
Kommentarer