Hvad Over Counter Medicin kan tages for Gastritis?

Hvad Over Counter Medicin kan tages for Gastritis?

Gastritis er en betændelse i maven, der gør det muligt for mavesyre at beskadige foringen. Nogle tilfælde af gastrit er forårsaget af bakterier og kræver receptpligtig antibiotisk behandling, mens andre tilfælde kan behandles med over-the-counter medicin.

Smertestillende midler

Ifølge Mayo Clinic kan gastritis forårsages af brug af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler som aspirin, naproxen eller ibuprofen for at lindre smerte (se referencen 1). Regelmæssige brugere af disse stoffer kan reducere virkningerne af gastrit ved at skifte til en ikke-receptpligtig smertelindring, der indeholder acetaminophen.

Antacida

Mavesmerter kan lindres ved at tage et overtræk antacid som Mylanta eller Maalox, som neutraliserer mavesyre (se Reference 1).

Syreblokkere

Acid-blokeringsmedikamenter som Zantac, Tagamet og Pepcid er tilgængelige uden recept og kan reducere mængden af ​​syre, der produceres i maven (se Reference 1).

Proton-Pump Inhibitors

Protonpumpehæmmende lægemidler blokerer syresekretionen af ​​små pumper i maven (se reference 1). Prilosec OTC og Prevacid 24 Hour er protonpumpehæmmere, som kan købes over disken.

Bismuth

Bismuth sælges under mærket Pepto Bismol og kan hjælpe med at lindre gastritis ubehag (se Reference 1).

Del:
Kommentarer