Hvad man kan forvente ved en gastroenterolog-ansættelse

Hvad man kan forvente ved en gastroenterolog-ansættelse

Gastroenterologer er læger, der specialiserer sig i diagnosticering og behandling af fordøjelsessystemet i fordøjelseskanalen. Patienter, der oplever problemer med deres spiserør, mave, tarm, lever, bugspytkirtel, galdeblære og galdevæske, må muligvis besøge en gastroenterolog.

Før ansættelse

Før hendes første aftale med en gastroenterolog skal en patient notere sig eventuelle spørgsmål eller bekymringer, hun ønsker at spørge lægen. Hun bør også være parat til at give lægen et præcist overblik over hendes sygehistorie og afsløre eventuelle nylige symptomer, hun har oplevet.

Under Udnævnelse

Ved ankomsten skal patienterne udfylde det korrekte papirarbejde og præsentere deres forsikringsoplysninger for at registrere sig hos kontoret. En gang i undersøgelsesrummet er de fleste patienter forpligtet til at klæde sig ud fra taljen og få et hospital eller et papirkjole at bære. En sygeplejerske registrerer patientens højde, vægt, blodtryk, temperatur og andre vitale tegn, før en læge stiller spørgsmål om hendes helbred, symptomer og sygehistorie. Lægen vil derefter diskutere enhver mulig diagnose og planer for yderligere test eller behandling.

Andre test / procedurer

Efter den første udnævnelse kan gastroenterologen planlægge visse andre procedurer for at opnå en solid diagnose eller at udføre yderligere test. Fælles test og procedurer omfatter gastrointestinale røntgenstråler, ultralyd, endoskopiske evalueringer og koloskopi.

Opfølgning

Efter alle udnævnelser og yderligere test og procedurer kan kirurgisk indgreb være nødvendig. Afhængig af patientens særlige diagnose er der en række kirurgiske procedurer, der kan hjælpe med at lindre symptomer og korrekte forstyrrelser i fordøjelseskanalen og beslægtede organer og legemsystemer.

Sure opstød

Acid reflux bliver en mere almindelig diagnose for dem, der lider af gastrointestinale problemer. Symptomer på syre relux omfatter halsbrand, problemer med at synke og brystsmerter. I dag er der mange lægemidler, som din læge kan ordinere for at hjælpe med at behandle syre refluksproblemer.

Del:
Kommentarer