Hvad man kan forvente efter grinhernia kirurgi

Hvad man kan forvente efter grinhernia kirurgi

Lysthernia kirurgi er kirurgi for at reparere en brok i kvælens vægge. En lyskeherni kaldes også en inguinal brok. Hvis du har lyskneherni, bøjer væv ud af et svagt punkt i mavemuren. Under operationen skubbes dette væv tilbage.

typer

Kirurgiske indstillinger omfatter åben kirurgi og laparoskopisk kirurgi, ifølge det amerikanske kirurgskirurge. Åben kirurgi indebærer at gøre et snit i ljummen, flytte brokken tilbage i maven og forstærke med sting. Laparoskopisk kirurgi kræver flere små søm i underlivet. Kirurgenindsatserne indsætter et laparoskop, hvilket er et rør med et lille videokamera fastgjort, så kirurgen kan se et forstørret billede på en computerskærm under reparation med syntetisk net.

Efter kirurgi

Hvis du ikke har komplikationer, vil du sandsynligvis gå hjem samme dag. Hvis du har haft generel anæstesi, kan det påvirke din evne til at køre i to til tre dage.

Aktivitet

Efter operationen skal du genoptage aktiviteten gradvist, ifølge den amerikanske kirurgskirurg. Hvis du havde laparoskopisk kirurgi, genoptag fuld aktivitet i en til to uger. Hvis du havde åben operation, genoptage aktiviteten om to til tre uger. Deltag ikke i anstrengende aktivitet eller løft objekter, der er mere end 10 pund i mindst to uger.

SĂĄrpleje

Nogle dræning fra dit snit er normalt. Men hvis dit sår eller bandage er gennemblødt med blod, skal du ringe til din kirurg. Dit ar vil helbrede om fire til seks uger.

Mulige komplikationer

Mulige komplikationer omfatter infektion, blærebeskadigelse, hævelse af testiklerne og tilbagevenden af ​​brokken. Der er en højere risiko for komplikationer, hvis din brokk strækker sig ind i pungen. Ring til din læge, hvis du har feber højere end 101 grader Fahrenheit, eller hvis du har kuldegysninger, svær smerte eller overskydende dræning fra dit snit.

Del:
Kommentarer