Hvad man kan forvente efter anterior cervikal fusion kirurgi

Hvad man kan forvente efter anterior cervikal fusion kirurgi

Anterior cervikal fusion kirurgi udføres normalt sammen med en anterior cervikal discectomy. Dette er en proces, der smelter en hvirvel til en anden for at eliminere bevægelse. Dette kan være nødvendigt for at behandle cervikal (nakke) ustabilitet på grund af en hernieret disk eller traumer til området.

Historie

Anterior cervikal fusion kirurgi er en operation på rygmarven adgang gennem halsen. Det er gjort, når dekompression af rygmarven er på forsiden eller den forreste side af den cervicale rygsøjle, som ifølge allaboutbackpain er den mest almindelige tilgang.

Forventninger

Ifølge spinalneurology kan du forvente lidt smerte ved indtagelse umiddelbart efter operationen. Smerter bag halsen er også sandsynligt. De fleste patienter skal bruge op til to nætter på hospitalet.

Flere forventninger

En halsbøjle eller understøttende krave vil blive brugt i op til seks uger efter anterior cervikal fusion kirurgi. Når røntgenstråler tyder på, at halsen er fusioneret tilstrækkeligt, kan brugen af ​​kraven afbrydes.

Potentiel

Bone til fusionen kan høstes fra patientens hofte (autograft) eller opnås gennem en donorbank (allograft). Autograft ben har en høj succesrate for fusion på 90 til 95 procent. Ifølge spine-health er ulempen behovet for at få endnu et snit og mulige komplikationer som blødning, infektion og kronisk smerte i graftstedet.

Muligheder

I nogle tilfælde kan intern fixering udføres, hvor nakken er stabiliseret med metalplader eller stænger. Denne procedure kan reducere den tid, der kræves for at bære en bøjle eller stabiliserende krave.

Del:
Kommentarer