Hvad laver Græsslåmaskiner øvelser?

Hvad laver Græsslåmaskiner øvelser?

Plæneklipperen trækker motion er en sammensat muskel bevægelse, der kan gøres på en række forskellige måder. De primære muskler på arbejde er rygmusklerne: latissimus dorsi, trapezius og rhomboids. Sekundære bevægelser omfatter muskler i arm, skulder og kerne: biceps, triceps, deltoiden og erector spinae.

Den grundlæggende bevægelse

På det mest grundlæggende vil en træner stå med en håndvægt i hånden, fødder i en bred holdning - lidt bredere end dine hofter, bøjet i taljen. Håndvægten skal forlænges mod den modsatte fod, den anden hånd i taljen. Holde ryggen flad og kerne understøttet - mavesmuskler involveret - armen holder håndvægten trækker op mod brystet og tegner en diagonal linje op i kroppen. Udøveren vil stå lidt op, bevæge sig fra 90 graders vinkel til 45 grader vinkel, og arbejdsholderen vil afslutte bevægelsen med albuen forlænget direkte ud fra arbejdsskulderen, håndvægten holdt lige under brystet tæt på kroppen. Den nemmeste måde at forestille sig denne bevægelse på er at forestille sig at læne sig ned for at tage fat i en trækledning på en plæneklipper og gøre den efterfølgende bevægelse nødvendig for at trække ledningen for at starte klipperen.

Modifikation for Triceps

For at opbygge triceps og øge fokuset på skulderens bagside, kan bevægelsen ændres til at inkludere et triceps-tilbageslag i slutningen af ​​bevægelsen. For at udføre et tilbageslag skal du holde over armen stramt ved siden af ​​kroppen. Forlæng nedre arm, hold håndleddet med håndvægten stærk og lige, indtil albuen er næsten lige. Klem i slutningen af ​​bevægelsen - du skal føle dette i din overarm - og derefter vende tilbage til en bøjet position på din side.

Engagerende Obliques

For at øge indgreb i kernens muskler kan træningen udføres i en lunge stilling, der vender mod forbenet. Som træner trækker armen tilbage, skal han også vride torso og dreje vægt tilbage på bagfoden, og slutte bevægelsen stående oprejst med vægt jævnt på begge fødder. Under enhver kerneøvelse skal du holde musklerne stramt og trækkes ind.

Udstyr

Plæneklipperen træning kan udføres med en håndvægt eller modstandsledning. Hvis man bruger slanger, skal øvere stå med en fod på slangen og holde håndtaget i arbejdsarmen. Jo kortere længden af ​​slangen mellem fod og hånd, jo mere modstand leveres. Som med alle øvelser, hvis der er nogen tvivl om korrekt form, bør motionister konsultere en træner.

Del:
Kommentarer