Hvad kan jeg gøre om Chapped Underarm?

Hvad kan jeg gøre om Chapped Underarm?

Chapped hud hvor som helst er ikke behageligt. Det brænder, klør og bare gør ondt. At have det i et område, der sveder, kan gøre det endnu værre, fordi sveden kommer ind i de små revner forårsaget af chapping og får smerten til at intensivere. At vide hvad man skal gøre, når du har chapped underarms kan gøre det mindre ubehageligt, indtil din hud heler.

Kend årsagen

For at behandle dine chapped underarms, skal du kende årsagen. I de fleste tilfælde er det sved og friktion. Siden underarm er en central placering for mange af kroppens svedkirtler, sveder dette område kraftigt under træning eller stress, og denne vådhed kan irritere din hud --- især hvis du barberer. Hertil kommer friktion, hvis du kører eller bruger dine arme meget, hvilket resulterer i en opskrift på irriteret, plettet smertefuld hud. Mens dette er den mere almindelige årsag, kan chapped underarms også komme fra ekstrem kulde og tør luft. Hvis du udsættes for tør kold luft, kan din hud tørre ud og "chap". Selv om dette er mindre sandsynligt på din underarm, er det muligt.

Pulver

Babypulver, eller majsstivelse, er en god behandling for chapped underarms. Det tørrer vådheden og giver en barriere til huden. Det giver også huden mulighed for at "glide" frem og tilbage i stedet for at "gnide". Dette eliminerer friktion, som igen eliminerer irritation og chapping. En nøgle til denne behandling er at anvende den flere gange om dagen. Du bliver nødt til at sætte pulver på frisk fra brusebadet, og hold så lidt med dig om dagen for at anvende det, når du føler irritation begyndende.

vaseline

Hvis dine underarmsarm er afskåret fra kold, tør luft eller gnides under gentagne handlinger --- som kører --- så vil du måske smøre nogle vaselin på gnidningsområdet, inden du begynder aktiviteten. Vaselin blødgør den tørre hud og holder friktionen fra at gnide den rå. Som med pulveret, skal du holde dette produkt med dig, indtil din hud helbreder, fordi det skal genbruges efter et stykke tid.

Del:
Kommentarer