Hvad kan forårsage indre lår og lygesmerter ikke-skade?

Hvad kan forårsage indre lår og lygesmerter ikke-skade?

Der er mange tilstande, der kan forårsage lår og lændesmerter. Hvis du oplever vedvarende smerte, der ikke er et resultat af en skade, skal du kontakte din læge. Korrekt diagnose er nøglen til behandling af tilstande, der forårsager smerte.

Brok

En brok kan forårsage smerte i det indre lår og lyskeområde. En brokkelse kan være forårsaget af en skade, men der er andre årsager. Disse kan omfatte kronisk forstoppelse, graviditet, fedme og en medfødt svaghed i abdominalvæggen. En brokkelse kan forårsage andre symptomer som muskelsvaghed og en bulge i lyskeområdet.

Nyresten

En nyresten kan forårsage smerte, der udstråler i lår- og lårområdet. En nyresten er en masse, der dannes af stoffer der er til stede i urinen. Nogle årsager til nyresten er varmeudmattelse, akut pankreatitis og hjerteanfald.

orchitis

Orchitis (hævelse af testiklerne) er en tilstand, der kan forårsage smerte i testiklerne, der kan udstråle ned i låret. Behandlingen af ​​orchitis er antibiotika, sengestøtte, scrotum support og analgetika til smertebehandling. Orchitis kan være et symptom på en mere alvorlig tilstand som testikelkræft, gonoré eller syfilis.

Kræft

Kræft i urinsystemet kan forårsage vedvarende smerter i lysken, der kan udstråle til låret, bækkenpine, mavesmerter og hævelse i kønsområdet. Behandlingerne for denne tilstand kan omfatte kirurgi, stråling og kemoterapi.

Advarsel

Hvis du oplever en pludselig indtræden af ​​akut smerte i ljummen og låret, der ikke er forårsaget af en skade, kan det være et tegn på en alvorlig tilstand. Det er vigtigt at søge øjeblikkelig lægehjælp for at undgå komplikationer.

Del:
Kommentarer