Hvad kan du tage for konstant sinus, der dræner ned i halsen?

Hvad kan du tage for konstant sinus, der dræner ned i halsen?

Mere end 35 millioner mennesker i Amerika lider af sinus sygdom. Bihulehulerne filtrerer uønskede luftbårne partikler fra luften, før det kommer til lungerne. Når bihulerne bliver irriteret eller betændt, begynder de at overproduce slim, hvilket kan føre til alvorlig overbelastning eller konstant dræning. Postnasal dryp er en tilstand, hvor overskydende slim dør kontinuerligt ind i halsen. Der er både medicinske og naturlige måder at behandle denne tilstand på.

Tage stoffer

Tag det passende lægemiddel til at behandle årsagen til postnasal dryp. Tag en antihistamin, såsom Benadryl, Claritin eller Zyrtec, hvis årsagen er allergi. Tag en decongestant, hvis årsagen til overskydende slim er fra forkølelsen eller irriteret bihuler. En decongestant kan tages i kombination med en antihistamin til behandling af årsagen og symptomet. En mundtlig eller en spraydekoncentant vil tørre det overskydende slim og reducere hævelsen i bihulerne. Drik mindst seks 8-oz. glas vand, mens du tager en decongestant som manglende indtaget vand kan føre til dehydrering.

Brug naturlige midler

Brug naturlige lægemidler til at hjælpe med at sænke næsehulen og stoppe den overdrevne produktion af slim. Undgå allergier, der kan få kroppen til at reagere. Drik rigeligt med vand på daglig basis for at hjælpe kroppen med at slippe af med eventuelle forurenende stoffer.

Brug en netpotte, også kaldet en sinusvask. Tag 1 kop varmt vand og bland det med 1 tsk havsalt. Opløs saltet helt i varmt vand. Hæld opløsningen i neti potten. Placer åbningen af ​​neti potten i dit højre næsebor. Drej dit hoved, så hagen er parallel med dine skuldre og hæld løsningen i din næse. Lad løsningen komme ud i det andet næse. Blæs forsigtigt på din næse og gentag på den anden side. Dette vil rense og fugte næsehulen.

Behandle med Herbal Remedies

Gennemfør urtemedicin for at hjælpe din krop til at fungere korrekt. Spis to til tre fed hvidløg dagligt. Krymp hvidløgsklæren og lad den sidde i 15 minutter før indtagelse for at få mest udbytte. Bland den knuste hvidløg med en teskefuld honning for at gøre det nemmere. Hvidløg er et stærkt naturligt antibiotikum, der dræber eventuelle dårlige bakterier, der forårsager sinusdræningen.

Tag ingefær til hjælp med hævede eller betændte bihule, fordi den har naturlige antiinflammatoriske egenskaber. Ginger kan købes rå, i teform eller i supplerende kapsler. Ginger vil også hjælpe med at befri kroppen af ​​eventuelle toksiner, der forårsager bihulerne at reagere negativt.

Del:
Kommentarer