Hvad hvis jeg har nits, men ingen lus?

Hvad hvis jeg har nits, men ingen lus?

Nits er de æg, der lus lå. Det er muligt at have nits og ikke se nogen lus. Hvis dette er tilfældet, er det afgørende, at du handler hurtigt for at fjerne alle nitter og for at forhindre yderligere angreb. Selvom denne opgave ofte kan være vanskelig og kedelig, er det den eneste måde at garantere ophør af nitter og lus. Når du forstår livscyklus af lus og er i stand til at identificere nitsene, kan du begynde en ordentlig behandling for at afslutte denne kløende tilstand.

Livscyklus

Lus foder af menneskeligt blod og hud. De kan overleve i op til 30 dage på deres menneskelige vært. I løbet af denne periode kan et kvindelus (lusformet lus) lægge ca. 100 æg eller nitter. Efter 10 dage lukker klørne og inden for 10 dage kan en kvindelus lægge 100 flere æg. På grund af denne hurtige livscyklus er det vigtigt at bevæge sig hurtigt og fjerne nitsen.

Identifikation

Nits er ofte vanskelige at identificere. En ordentlig hovedkontrol kan hurtigt fortælle dig, om nits er til stede og hvor dårligt du er inficeret. Lus lægger deres æg i varme områder, så selv om nitter kan findes overalt på hovedet, vil de fleste være placeret bag ørerne og over halsen. Deres udseende kan være let at overse. De er små gråagtige prikker, der er størrelsen af ​​krummer. Nits holder sig til individuelle hårstrenger og er klæbrige, hvilket også gør dem et problem at fjerne.

Kemiske behandlinger

En af de mest populære måder at behandle lus på og at fjerne nits er med over-the-counter kemiske behandlinger. Selv om disse kan være effektive, frygter mange mennesker deres øjeblikkelige bivirkninger, såvel som deres usikre langsigtede bivirkninger. Hvis du mærker udslæt, åndenød eller ansigtssvulmer, søg lægehjælp straks.

Naturlige behandlinger

Der er mange naturlige behandlinger, der er gode alternativer til de kemiske. Æteriske olier såsom te træ kan findes i mange shampoo til rådighed på sundhedsfødevarebutikker. Disse shampooer er effektive til at dræbe lus og gøre nit fjernelse lettere. Andre naturlige behandlinger omfatter olivenolie og / eller mayonnaise, der, hvis de efterlades i håret i flere timer, kan smøre lus og løsne nitterne fra hårstrengene.

kæmning

Korrekt kæmning er nøglen til nitfjernelse og til ophør af lus. Begynd ved at snitte hår i små stykker. Med en lusekamme, langsomt kamme hver sektion af hår. Efter hvert slag, dypp din kam i en kop vand, der tapper ud noget, der har klæbet til kammen. Hvis du ser nogle små brune prikker, der flyder i koppen, fjerner du godt nitene.

Kæmper bør ikke kun ske efter nogen behandling, men skal gøres mindst to gange om dagen i to uger for at sikre, at der ikke er lagt nye nits. Dit mål er at have en klar kop vand efter en kæmning.

Del:
Kommentarer