Hvad hjælper rent urinsyre fra dig?

Hvad hjælper rent urinsyre fra dig?

For meget urinsyre i kroppen kan føre til gigt, nyresten og nyresvigt. Når din krop producerer for meget, kan dine nyrer ikke udskille nok af det og forårsage overdreven opbygning.

God kost

Din kost er den vigtigste bidragyder til oprettelsen af ​​urinsyre i dit blod. Undgå eller reducere forbruget af følgende fødevarer højt i puriner (et nitrogenholdigt krystallinsk fast stof, der er en bestanddel af urinsyre) til styring af urinsyre: rødt kød, kaffe og koffeinprodukter som cola-drikkevarer, sødebrød, ansjos, sardiner, lever, nyrer, hjerner, makrel, sild, jakobsmuslinger, svinekød, fjerkræ, skaldyr, fisk, svampe, spinat, blomkål, asparges, bønner, ærter, linser, havregryn, hvedekim og hvedeklid.

Vand

Drik rigeligt med vand for at give dine nyrer mulighed for at fungere effektivt, og skyl det overskydende affald ud. Dehydrering forĂĄrsager urinsyre og andre skadelige toksiner at opbygge i din krop.

Mejeri

Drikk skummetmælk og spis yoghurt. Disse hjælper din krop sig af urinsyre.

Grøntsager og frugter

Spis mad med rigdom af bromelain (et plantenzyme ekstraheret fra ananas) og C-vitamin (appelsiner og citroner). Disse er gode til rensning af urinsyre. Forbruge frugt og grøntsager rig på kalium som bananer og avocadoer.

Medicin

Flere lægemidler og stoffer ordineres normalt for at nedsætte urinsyre i dit blodplasma: allopurinol, azathioprin, clofibrat, corticosteroider, østrogen, glucose, guaifenesin, mannitol, probenecid og warfarin. Kontakt din læge om disse og dine specifikke diætanbefalinger.

Del:
Kommentarer