Hvad forårsager Toes at gå Numb?

Hvad forårsager Toes at gå Numb?

En prikkende følelse i tæerne kan være ubehagelig og gør det svært for dig at stå op og gå rundt. Numb tæer kan være et symptom på alvorlige medicinske tilstande, eller det kan ikke være mere end en midlertidig irritation. Visse medicinske lidelser og personlige vaner er blandt årsagerne til følelsesløshed.

Manglende bevægelse

Hvis du sidder i din bordstol eller førerplads i mange timer uden at komme op for at bevæge dig rundt, kan du opleve følelsesløshed i dine fødder og tæer.

Positur

Nummen i dine tæer kan være forårsaget af dårlig kropsholdning, f.eks. At krydse dine ben på knæ eller ankler, sidde med dine ben foldet eller med en fod under dig.

Dårlig cirkulation

Dårlig omsætning som følge af diabetes eller hjertesygdom kan medføre manglende blodtilførsel til dine fødder, hvilket resulterer i følelsesløshed.

Arteriesygdom

Narring eller hærdning af arterierne i dine ben kan forårsage følelsesløshed i dine tæer, især når du står eller går.

Skade

En direkte skade på dine tæer eller fod kan forårsage følelsesløshed i tæerne sammen med andre symptomer som hævelse og rødme.

Perifer Neuropati

Perifer neuropati er en type progressiv skade på nerverne i din krop, der begynder med symptomer som smerte, brænding og følelsesløshed i tæerne.

Minerale ubalancer

En ubalance af kalium, natrium eller calcium i dit blod kan forårsage krampe og følelsesløshed i ben, fødder og tæer.

Del:
Kommentarer