Hvad forĂĄrsager rystelser i kroppen?

Hvad forĂĄrsager rystelser i kroppen?

Skak i din krop, også kaldet tremor, kan få dig til at føle sig selvbevidst og gøre det svært for dig at gå om dine sædvanlige aktiviteter. Årsagerne til at ryste i din krop afhænger af, hvilke kropsdele der er påvirket og varigheden og sværhedsgraden af ​​rysten. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine omfatter årsagerne til omrystning i din krop visse neurologiske lidelser og livsstilsfaktorer.

Følelser

Følelse af nervøsitet, frygt eller angst før en stressende begivenhed som en jobsamtale eller tale kan forårsage midlertidig omrystning i din krop.

Kold

Eksponering for pludselige eller ekstremt kolde temperaturer kan forårsage rystelser i din krop, da din krop udøver en indsats for at blive varmere.

Medicin

Hvis du tager medicin som amfetaminer, kortikosteroider eller stimulanter, kan disse medicin forĂĄrsage bivirkninger som rystelser i din krop.

Alkohol

Du kan muligvis ryste i din krop efter et forbrug af alkoholforbrug, hvis du er alkoholisk eller som en bivirkning ved tilbagetrækning fra alkohol.

Dystoni

Dystoni er det medicinske udtryk for unormale sammentrækninger af dine muskler, der kan forårsage rystelser over hele kroppen eller på ét sted, f.eks. Din hånd.

Neurologiske lidelser

Progressive neurologiske lidelser som Huntingtons sygdom eller Parkinsons sygdom kan forårsage symptomer som rystelser, især i dine hænder og arme.

Del:
Kommentarer