Hvad forĂĄrsager en fast prostata?

Hvad forĂĄrsager en fast prostata?

At have en forstørret eller fast prostata betyder ikke nødvendigvis, at du har prostatakræft; det kunne betyde flere forskellige ting. Der er forskellige symptomer, der kan hjælpe med at eliminere og finde ud af, hvad den egentlige diagnose er. Det bedste er at se en læge for at finde ud af, hvad dit problem er, men du kan begynde med at finde ud af, hvad det kan betyde at have en fast prostata.

Akut prostatitis

At have akut prostatitis betyder, at din prostata er pludselig inficeret af bakterier, der bevæger sig gennem urinrøret. Prostatitis er, når din prostata er hævet eller betændt. Følelse af smerte eller tryk, når du urinerer, er et af de første symptomer, du vil bemærke, når du har akut prostatitis. Du vil også føle, at din prostata er fast eller hævet, brændende ved urinering, overskyet eller blodig urin, feber og kuldegysninger, opkastning eller følelse af kvalme, muskelsmerter eller influenzalignende symptomer. Du kan også føle smerte over din penis, smerter i ryggen eller i endetarm og / eller smerter i eller over pungen. Disse bakterier kan enten være fra samleje eller fra de normale bakterier, der lever på eller inde i din krop. Den bedste måde at behandle dette problem på er at gå til en læge, lade lægen løbe test, diagnosticere det nøjagtige problem og behandle det nøjagtigt.

Prostatakræft

At have en fast eller forstørret prostata kan betyde kræft, men ikke nødvendigvis, så sørg for at fjerne alle andre mulige problemer først. Du kan få kontrolleret af lægen, som du ville for alle andre prostata problem. At finde kræften tidligt vil hjælpe med at holde det spredt og vil gøre det nemmere at behandle.

Kronisk prostatitis

At blive diagnosticeret med kronisk prostatitis kan betyde en af ​​to ting. Det kan betyde, at du har bakteriel kronisk prostatitis, hvilket er når din prostata er hævet på grund af en bakteriel infektion. Dette er diagnosticeret, hvis der er hvide blodlegemer og bakterier i urinprøven, som din læge samler. Den anden type kronisk prostatitis hedder inflammatorisk kronisk bækkenbetændelsessyndrom, hvilket er det samme som bakteriel kronisk prostatitis uden bakterier, der findes i urinen. Inflammatorisk kronisk bækkenbetændelsessyndrom har også hvide blodlegemer i urinen. Sådan forstår lægerne, at der er en infektion. Kronisk prostatitis må ikke have symptomer, du kan opdage, men en læge kan fortælle fra en urinprøve.

Del:
Kommentarer